Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă! Povestea impresionantă a salvării sale

Ultima actualizare:

Sportivul Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cariera sa, dar și despre episoadele care l-au marcat de-a lungul vieții. Din vorbă în vorbă, Zmărăndescu a dezvăluit și un moment de cotitură pe care l-a avut, fiind atunci pregătit să se sinucidă. Iată cine l-a salvat!

Motivul pentru care Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă Foto: Captură Video
Motivul pentru care Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă Foto: Captură Video

Cătălin Zmărăndescu, pe care telespectatorii l-au putut vedea evoluând recent în proiectul TV Survivor România, este un fost luptător profesionist, campion mondial și european la box. Acesta a cochetat și cu artele marțiale mixte și a evoluat în mai multe gale MMA, însă a decis să se retragă în 2017, după o victorie contra polonezului Thomas Czerwinski.

Cătălin Zmărăndescu a vrut să se sinucidă 

Cei care îl cunosc pe Cătălin, își amintesc și că acesta a fost bodyguard-ul lui Gigi Becali, fiind implicat într-un scandal public în 2009, atunci când a fost condamnat și la închisoare. Zmărăndescu a povestit cum l-a schimbat întreaga experiență neplăcută, dezvăluind că a vrut să își pună capăt zilelor în acele momente.

 „A fost cel mai greu moment din viața mea. Dacă rămâneam pe drumul ăla, făceam ani grei de pușcărie. În momentul în care am pierdut totul - și când spun totul, chiar e totul - după incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat pe bloc, la etajul 10 și m-am așezat pe marginea blocului cu picioarele în gol. 

Și îmi puneam întrebarea: De ce mai trăiesc? Am fost prost, am pierdut tot, am făcut greșeli, una după alta, nu are rost să mai trăiesc. În acel moment mi-a sunat telefonul.”, a povestit sportivul.

Cine l-a convins pe Cătălin Zmărăndescu să renunțe la gestul necugetat

La capătul liniei s-a aflat un prieten bun de-al său, care și-a dat seama imediat că Zmărăndescu are probleme și a venit la fața locului, convingându-l pe acesta să nu facă greșeala.

 „Era un prieten foarte bun, e psiholog. Mi-a zis: Unde ești? Că vin acum! A venit, s-a așezat lângă mine, m-a luat de mână și mi-a zis: Dacă sari tu, sar și eu. Dar înainte să sari îți spun că ești un prost și un egoist, pentru că te gândești doar la tine.

Și a reușit să mă aducă cu picioarele pe pământ și să mă facă să îmi dau seama cât de puternic sunt. Momentul ăla a fost momentul meu de cotitură, care m-a schimbat foarte mult și m-a făcut să gândesc altfel”, a adăugat Zmărăndescu.

De asemenea, spune el, alte două persoane care i-au schimbat viața și despre care spune că sunt îngerii lui păzitori sunt Nicu Gheară, care i-a dat o direcție în viață, și soția lui, Luiza Zmărăndescu, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă.

În viața asta, fiecare dintre noi merită o a doua șansă. Dar una e când ți se dă a doua șansă și o accepți cu umilință și încerci să îndrepți tot ceea ce ai greșit, și alta e când accepți a doua șansă ca ceva ce ți se cuvine, și nu înveți nimic din chestia asta. Eu am primit a doua șansă și pentru mine a doua șansă se numește Nicu Gheară și Luiza Smărăndescu, soția mea.”, a mai explicat sportivul.

Citește și: VIDEO Acasă la moșia lui Cătălin Zmărăndescu. Ce meniu și-a făcut după foamea de la Survivor

Cum arată familia lui Cătălin Zmărăndescu

În prezent, Zmărăndescu este un soț fericit și un tătic mândru, însă nu toți copiii săi ar spune acest lucru. El și partenera lui, Luiza, au împreună doi copii, un băiat și o fată, Matilda și Cătălin Jr. Fostul luptător mai are însă doi copii și din fosta căsătorie, pe Alexandra și Mihai, cu care are, din păcate, o relație destul de rece.

Mihai Zmărăndescu îi calcă pe urme sportivului și este, la rândul său, luptător și antrenor de MMA, însă acesta susține că tatălui lui i-a fost „interzis” de actuala soție să aibă o relație cu el. Mihai, în vârstă de 21 de ani, a dezvăluit recent că și-a tatuat chipul tatălui său numai pentru a putea vorbi cu el, însă Zmărăndescu nu ar fi răspuns pozitiv nici acestui gest. El și sora lui nu mai vorbesc de ani buni cu părintele lor, după ce l-au acuzat de neimplicare și indiferență.  

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, desființat de propriul fiu, după apariția la Survivor România 2022

De ce a făcut Cătălin Zmărăndescu închisoare

Amintim că luptătorul Cătălin Zmărăndescu a fost implicat într-un scandal mediatic uriaș, pe vremea când activa drept bodyguard-ul lui Gigi Becali, fiind atunci condamnat și la închisoare.

În anul 2009, lui Becali i-a fost furată mașina, iar Zmărăndescu a participat la recuperarea vehiculului, fără implicarea poliției, astfel că a fost acuzat de sechestrare de persoane și de pedepsirea violentă a hoților.

Zmărăndescu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, însă în cele din urmă a stat după gratii doar 29 de zile. Ulterior, a părăsit România și a decis să înceapă viața de la zero, în Anglia.

A fost o prostie atunci. Legal, am făcut o infracțiune, da! Dar când cineva îți ia un bun și tu îl recuperezi înaintea poliției, cred că e deranjant (pentru poliție). Atunci s-a vrut să se facă hora mare, să se facă un tam-tam cât mai mare.

Acolo a greșit și domnul Becali pentru că trebuia să tacă din gură. Să nu facă atâta publicitate faptului că i s-a recuperat mașina.”, spunea Cătălin Zmărăndescu.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, imagini adorabile cu soția și copiii, după întoarcerea din Dominicană: «Liniștea și iubirile mele»

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net