Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, la cuțite cu tatăl său: “Nu vreau să mai aud de el! Are 4 copii și spune că are doar 2”

zmarandescu copii sotie jpeg
Cătălin Zmărăndescu și Mihai, fiul lui din prima căsătoriefoto: Instagram

E scandal în familia lui Cătălin Zmărăndescu ( 48 de ani)! Mihai Zmărăndescu (20 de ani), fiul luptătorului din prima căsătorie, nu vrea să-și mai vadă tatăl. Acesta îl acuză pe luptător că nici nu se mai interesează de el și nici de sora lui, Alexandra, de când a intrat în mariajul cu noua soție, Luiza, care i-a dăruit alți doi copii.

Cătălin Zmărăndescu locuiește în prezent la cinci minute de Târgoviște, unde și-a deschis o academie de sport și și-a întemeiat o nouă familie alături de Luiza. În septembrie anul trecut, Zmărăndescu a devenit tătic pentru a patra oară. Soția lui, Luiza, l-a adus pe lume pe Cătălin Jr. , iar luptătorul MMA mai are și o fetiță, Matilda. De când cu noua familie, se pare că Zmărădescu ar fi uitat însă de copiii făcuți cu prima soție, Cristina, cu care a avut o căsnicie timp de 14 ani. Este vorba de Alexandra (18 ani) și de Mihai (20 de ani).

“Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el! “, a declarat fiul lui Zmărăndescu, la emisiunea “Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

image
Cătălin Zmărăndescu are doi copii cu actuala soție Luiza, Matilda (2 ani și jumătate) și Cătălin Jr (7 luni)foto: arhivă personală

Mihai Zmărăndescu îi calcă pe urme tatălui său

La 20 de ani, Mihai Zmărăndescu Jr. este un adevărat campion MMA. Tânărul a strâns multe trofee pentru a-l face mândru pe tatăl lui. În 2017, acesta a reușit să îl facă knockout pe John „Blackbeard” Oliver, un sportiv de vârsta tatălui lui. Tot în urmă cu trei ani, Zmără Jr. a reușit să cucerească prima lui centură de campion MMA. Zmărăndescu Jr. a făcut fotbal nouă ani, inițial la Steaua, după care s-a mutat în Anglia, la West Ham Academy, unde a jucat ca mijlocaș ofensiv un an jumătate. Mihai Zmărăndescu este şi vlogger. “Am o iubită, suntem de opt luni împreună. Prefer să am liniște și să construiesc o relație. Alții la vârsta mea caută doar să se distreze”, a mai spus Mihai, la Prima TV.

copii zmarandescu png
Mihai și Alexandra sunt copiii lui Cătălin Zmărăndescu din primul mariaj foto: Instagram

Alexandra Zmărăndescu, fiica lui Cătălin Zmărăndescu din prima căsătorie, ia și ea lecţii de autoapărare de la fratele ei, luptător de MMA. Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai mult de street-dance. Tânăra de 18 ani atrage toate privirile cu look-ul ei extravagant.

Citește și:

Cătălin Zmărăndescu, tată pentru a patra oară: «Soția mea are pofte foarte ciudate. M-a nenorocit»

Exclusiv! Cătălin Zmărăndescu a devenit tătic. Soția sa a adus pe lume un băiețel de nota zece

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
florin piersic actor roman jpg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
militar decedat alba iulia
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali