Maria Lungu încă mai speră la inima lui Mircea Eremia?

Încurcate sunt căile și gândurile în iubire pentru Maria Lungu (28 de ani) după despărțirea de Mircea Eremia (25 de ani). Chiar dacă s-au separat, din vara anului trecut, se pare că fosta războinică de la “Survivor” a rămas ancorată în amintiri. Contactată de Click!, blondina de peste Prut ne-a mărturisit că încă mai speră la inima interpretului.

Maria Lungu, fosta concurentă de la “Survivor România” 2023, a avut în vara anului trecut un șoc după ce a aflat de la televizor că Mircea Eremia, bărbatul cu care se iubea la distanță, de câteva luni, i-a dat papucii în direct, la o emisiune de televiziune.

Însă, chiar dacă cântărețul a ales această metodă de a se separa de ea, fosta concurentă de la „Survivor România” are doar cuvinte de laudă la adresa fostului partener care i-a dat papucii în fața unei țări întregi.

„Mircea Eremia este unul dintre bărbații pe care eu i-am întâlnit și au dat dovadă de educație și de caracter. Chiar dacă am avut acele tatonări și am avut o relație la distanță, cum deja știe toată lumea, nu pot să zic că a spus vreodată lucruri false despre noi.

Omul a spus adevărul non-stop și asta mă face pe mine să îl respect destul de mult, pentru că eu chiar apreciez oamenii care au tupeul și curajul să spună lucrurilor pe nume. De vorbit am mai vorbit pe Instagram, pe WhatsApp, nu am vorbit cât am fost în emisiune la “Survivor” pentru că nu aveam telefoane, însă dacă el vrea să ieșim la un suc nu am nicio problemă cu asta.”, a declarat Maria Lungu pentru Click!.

Mircea Eremia, mândru de fosta iubită

În urmă cu două săptămâni, reporterii Click! l-au contactat pe Mircea Eremia pentru a cere un punct de vedere cu privire la evoluția fostei sale iubite, Maria Lungu, în competiția „Survivor România”, având în vedere că se certa cu majoritatea colegilor săi din echipă.

„Îi doresc să își depășească limitele, dar s-a văzut deja că poate, este o femeie puternică, a demonstrat asta până acum. Și îi mai doresc să aibă puterea să treacă peste toate probele concursului cu brio și cred că o reușească. Sunt fericit pentru ea, unde a ajuns acum pentru că știu că și-a dorit acest lucru. Nu știu dacă ne vom împăca după ce o să vină de la Survivor, dar de ieșit la un suc, ca doi prieteni, merge, de ce nu?”, ne spunea Mircea Eremia.

Click! spune

Relația dintre Mircea Eremia și Maria Lungu a fost una la distanță, deoarece blondina locuiește în Republica Moldova, iar artistul în București. Cei doi s-au iubit timp de câteva luni cu patimă, așa că planurile de viitor nu au lipsit. Însă discuțiile lungi avute la telefon au reușit să ducă la plafonare. Iar acum cei doi au vieți separate. Maria este singură, iar Mircea Eremia este implicat într-o altă relație amoroasă.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net