Maria Lungu, în lacrimi după ce a părăsit Survivor România. Ce regrete are Războinica: „N-am venit aici pentru faimă”

Experiența Survivor România a luat sfârșit pentru Maria Lungu. Războinica a fost votată spre eliminare, iar acum consideră că nu a făcut suficient de multe lucruri. 

Maria Lungu a vorbit cu ochii în lacrimi despre tot ce a însemnat pentru ea experiența de la Survivor. Războinica își susține echipa în continuare și consideră că Dan este cel mai bun om pe care l-a cunoscut vreodată. 

Deși spune că se aștepta să fie eliminată, Maria tot este afectată de cele întâmplate și spune că de-acum înainte va aprecia mult mai mult tot ceea ce are acasă, în viața de zi cu zi, decât o făcea înainte de competiția din Dominicană. 

Concurenta, dezvăluiri cu ochii în lacrimi

Supărată pe faptul că trebuie să plece acasă, Maria Lungu a mărturisit că știe că a dezamăgit câteva persoane, însă cea mai mare dezamăgire o are la adresa ei. E conștientă de faptul că putea face mult mai mult pentru echipă și pentru concurs, motiv pentru care se simte, acum, frustrată și tristă. 

Citește și - Cum o cheamă, de fapt, pe Maria Lungu de la Survivor. Ne-a păcălit pe toți!

Blondina a mărturisit și faptul că nu a venit la Survivor pentru faimă, ci pentru ea însăși, pentru a-și depăși limitele și deși știa că această competiție este extrem de grea, totuși a avut curajul să vină în Dominicană și să se supună probelor concursurilor, timp de 2 săptămâni. 

„Mă simt...nu știu nici eu cum mă simt. E un amalgam de sentimente. Eu încă nu înțeleg că am fost eliminată. Mă așteptam, în sufletul meu, că o să fiu eliminată. Am încercat să las de la mine, dar nu știu...Nu știu de ce i-am deranjat atât de mult. Sper să învăț ceva din ce s-a întâmplat. Îmi doream să mai rămân, dar dacă așa a fost să fie, să se termine, sunt fericită și merg înainte.

„Cred că m-am dezamăgit pe mine”

Am multe regrete, regrete care țin de viitor. Aș fi putut și cu siguranță aș fi putut da mult mai multe. Am mult mai multe de oferit decât am oferit în aceste 2 săptămâni, dar în același timp, așa a fost să fie.

Nu cred că am dezamăgit pe cineva de acasă, dar cred că m-am dezamăgit pe mine. Sunt o femeie puternică, pe principiul totul sau nimic. Nu m-a interesat să am o relație cu colegii mei. Voiam doar să fiu acolo când aveau ei nevoie și cu ce am putut, i-am ajutat.

Cu siguranță am plecat mult prea devreme și nu mi-am îndeplinit scopul. Am venit aici pentru mine, nu pentru faimă. Și... doar pentru mine am venit aici. Simt că am dezamăgit câțiva oameni, dar nu vreau să vorbesc despre asta.

Cu siguranță plec schimbată. O să apreciez mai mult oamenii și mâncarea, condițiile pe care mi le oferă familia și poate că o să încerc să iau în considerare și sfaturile pe care mi le-au dat colegii mei.

Am ales Survivor pentru că mi s-a părut ceva greu, ceva ce nu aș fi putut eu să fac, se pare că am avut dreptate. Îmi susțin echipa și îmi doresc ca Dan să ajungă foarte departe, are un suflet bun. Nu cred că am întâlnit oameni mai buni și mai sufletiști ca Dan”, a spus Maria Lungu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net