Ce spune Maria Lungu, fosta concurentă de la „Survivor România”, despre Kamara

#Survivor România

Maria Lungu (28 de ani) a fost una dintre cele mai controversate concurente de la “Survivor România” 2023, asta pentru că tânăra din Republica Moldova are un caracter destul de vulcanic, lucru care a reușit să atragă multe antipatii din partea colegilor din echipa “Războinicilor”, dar și a publicului care a votat-o să plece acasă. Unul dintre cele mai aprige conflicte pe care le-a avut în show a fost cel cu Kamara. Contactată de Click!, blondina se pare că nu l-a iertat nici acum pe cântăreț.

Timpul trece, însă Maria Lungu nu uită și nu iartă! Fosta concurentă de la reality show-ului din Republica Dominicană a avut un conflict deschis cu Kamara din cauză că nervii lor erau întinși la maximum. Așa că fiecare gest era interpretat de ei. Contactată de Click!, focoasa moldoveancă de peste Prut l-a atacat din nou pe Kamara, chiar dacă acum nu mai au nimic de împărțit.

„Kamara este un dezastru emoțional, aș zice eu, un haos emoțional, mai bine spus, pentru că omul nu își poate controla emoțiile, acțiunile. În momentul când este foarte agitat nu mai știe de el. La Survivor efectiv visezi mâncare, de dimineața până seara. Plus că atunci când dormi și te trezești cu vânătăi pe corp de la scândurile de acolo, când plouă și dormi în baltă și este frig ți se schimbă toată starea.

Sunt niște situații în care ești pus și poate să iasă dracii din tine fără să vrei. În acea competiție nu ai putea fi fals. Este genul de emisiune care cât de mult ai încerca tu să falsezi o să iasă la un moment dat adevărata ta față. Nu mai am ce să spun nimic despre Kamara, pentru că nu sunt în postură să vorbesc despre el, atât timp cât am fost și eu foarte vocală la rândul meu, numai că el deja o duce în extreme.”, a declarat Maria Lungu pentru Click!.

Maria Lungu, eliminată de la “Survivor”

Tânăra a făcut față tuturor probelor sportive cu brio, a adus puncte, însă caracterul vulcanic a reușit să strângă antipatia celor din jurul ei dorind plecarea sa.

„Experiența Survivor a fost una dintre cele mai senzaționale experiențe pe care le-am avut vreodată în viața mea. Efectiv din prima secundă de când am călcat în Dominicană simțeam tot felul de senzații ciudate pe care nu le-am mai simțit vreodată în viața mea.

Eu sunt o persoană care fuge de necunoscut, dar când am ajuns acolo, mi-am spus, „ gata, Maria, pune punct la toate limitele pe care le ai pentru că a venit momentul să strălucești”, și din punctul meu de vedere chiar am strălucit.

Îmi pare rău că nu mi s-a oferit ocazia să mai rămân acolo pentru că dacă nu eram la eliminare eram și acum în concurs. Consider că aveam multe de arătat și consider că colegii mei și-au făcut impresii pripite despre mine necunoscându-mă cu adevărat. Nu foarte mulți oameni acceptă adevărul și nu foarte mulți oameni acceptă să le spui în față anumite lucruri care sunt și negative.”, a conchis pentru Click! Maria Lungu.

Click! spune

Fosta războinică de la “Survivor” s-a născut în 1995 în Republica Moldova. Tânăra a participat în calitate de concurentă la “Puterea Dragostei”, de la Kanal D, în speranța că o să își găsească marea iubire, dar nu a fost să fie. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
netflix pixabay jpg
netflix shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net