Crina Abrudan, show total pe plaja din Mamaia! Soțul nu a scăpat-o din ochi

Ultima actualizare:

 Crina Abrudan, 44 de ani, a făcut spectacol cu trupul ei de divă, în weekend pe plaja din Mamaia. Fosta prezentatoare a atras toate privirile bărbaților aflați în zonă, iar Gabi Popescu, fostul mijlocaș al naționalei, și-a însușit rolul de bodyguard. 

cub crina abrudan png

Crina Abrudan a fost o apariție incendiară pe plaja din Mamaia, într-un costum de baie roșu ca focul, menit să aprindă imaginația celor prezenți. Fosta știristă a poposit pentru o scurtă vacanță chiar în stațiunea bogaților, însă nu a venit singurică, ci însoțită de soțul ei, Gabi Popescu fostul mijlocaș al echipei naționale. 

Vezi și: Crina Abrudan a încins plaja din Mamaia. Cum s-a lăsat fotografiată

Crina a descins pe plaja din Mamaia precum o adevărată divă, iar cel mai important accesoriu a fost desigur trupul ei bine lucrat, cu forme amețitoare, bust proeminent și piele bronzată. 

Nu rata nici: Crina Abrudan, pictorial provocator la 44 de ani! Imaginile care i-au surprins pe admiratori

Cei care au avut norocul să se afle în preajma ei au avut parte de un moment deosebit, blondina a început să-și ungă trupul cu cremă, iar fiecare mișcare emana o senzualitate debordantă. Fotoreporterii Click! au fost pe fază și au surprins tot show-ul. După ce s-a asigurat că pielea ei strălucește de hidratare, Crina s-a așezat, relaxată pe un șezlong, sub razele soarelui. 

Hai să vezi și: VIDEO Crina Abrudan, în costum de baie pe scena iUmor. Cheloo a fost în delir și a privit-o cu binoclul

În tot acest timp, Gabi Popescu a fost cu ochii pe ea ca un vultur, ca nu cumva scumpa lui soție să fie deranjată de fanii indiscreți. 

Crina Abrudan i-a sucit mințile lui Cheloo

Crina Abrudan a devenit cunoscută publicului când a început să prezinte știrile de la Antena 1, însă a renunțat la această postură, iar de 5 ani este soția fostului fotbalist al echipei naționale, Gabi Popescu. 
Deși nu mai apare atât de mult la TV, Crina reușește să se mențină în atenția publicului datorită aparițiilor ei extrem de sexy, având în vedere că la 44 de ani reușește să aibă o siluetă de invidiat. 

Crina i-a sucit mințile chiar și lui Cheloo, când a blondina și-a făcut apariția în cadrul emisiunii iUmor, în rolul Pamelei Anderson. 

  “Pamela Anderson sau visul meu împlinit... Pentru mine, apariția Pamelei Anderson la iUmor înseamnă trezirea la realitate”, a exclamat Cheloo, foarte entuziasmat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net