Cum arăta Carmen Grebenișan de la Survivor România, înainte de operațiile estetice. Schimbarea e colosală

#Survivor România

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai îndrăgite creatoare de conținut de pe social media și în același timp una dintre cele mai frumoase persoane publice de la noi.  Totodată este una dintre prezențele active din televiziune, după ce de-a lungul timpului a participat la Asia Express, Dancing on Ice, iar acum a acceptat provocarea Survivor România 2023.

Carmen Grebenișan / Sursă foto: social media
Carmen Grebenișan / Sursă foto: social media

Influencerița se bucură de o comunitate numeroasă, având în vedere că numără aproape 700.000 de urmăritori pe Instagram. Deși frumoasă și fără cusur, Carmen Grebenișan a recunoscut, însă, că a apelat și la bisturiul esteticianului, atunci când a simțit nevoia. 

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai îndrăgite influencerițe, a cărei comunitate îi demonstrează mereu cât de mult este susținută. Nu de puține ori fanii au laudat-o pentru modul ei de a fi și caracterul de fier de care a dat dovadă în emisiunile la care a participat. Și nici nu e de mirare, pentru că influencerița a știut mereu cum să se apropie de admiratorii ei, ținându-i la curent cu tot ce face. De-a lungul timpului, tânăra în vârstă de 29 de ani și-a expus în fața publicului nu doar evoluția în carieră, ci și transformările fizice pe care și le-a asumat pe deplin și de care nu se rușinează. Până la urmă, este important să știi cine ești și să îți asumi orice alegere, iar asta privește și schimbările fizice, fie că vorbim de scăderea în greutate, schimbarea look-ului sau operațiile estetice.

Carmen Grebenișan, înainte și după operații / Sursă foto: Instagram / arhivă
Carmen Grebenișan, înainte și după operații / Sursă foto: Instagram / arhivă

Ce operații estetice are Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a recunoscut fără niciun fel de reținere că are operații estetice. Pe lângă acidul hialuronic din buze, tânăra a dezvăluit că a apelat și la o mărire de bust. Operația se pare ca a costat 2.800 de euro și ar fi fost făcută la Cluj. Alături de ea a avut-o pe Alina Ceușan, buna ei prietenă alături de care are și o afacere, un magazin online cu costume de baie care se bucură de un real succes.

„M-am dus cu maşina către spital, era Alina cu mine, stăteam pe patul acela de spital, în momentele acelea cât am aşteptat credeam că nu se mai termină. Când am intrat într-un salon, totul era alb, steril, aşteptam să-mi introducă branula, mi-au introdus o substanţă, a început să mi se facă foarte somn, mă simţeam foarte comod. Îmi amintesc asta. În următorul moment m-am trezit, auzeam voci în stânga şi-n dreapta şi primul lucru la care m-am gândit a fost să mă uit să văd (n.red, spre implanturi).

Am zis: Doamne, nu-mi vine să cred că am trecut şi prin asta. Eram deja foarte încrezătoare în mine, nu-mi mai păsa de nimic. Când m-am ridicat de pe pat am simţit că am doi bolovani în loc de sâni, efectiv am crezu că o să-mi pice sânii, îi ţineam întruna cu mâna.”, a povestit Grebenișan în cadrul unui interviu mai vechi.", a spus vedeta într-un interviu mai vechi, conform camcan.ro

5 alina ceusan si carmen grebenisan inainte de operatiile estetice jpg jpeg

Carmen Grebenișan vrea să ajungă în marea finală

  Înainte de a pleca la Survivor România 2023, Carmen Grebenișan a făcut câteva declarații: „Așteptările sunt mari. E o luptă cu mine, vreau să îmi demonstrez mie că pot să fac față oricărei situații. Am acceptat provocarea asta pe care o aveam de mult în gând. Vreau să mă bucur de ea până la maximum. Sunt o luptătoare, cred că am fost băiat în altă viață.”, conform Libertatea. 

În același timp, recent, soțul lui Carmen, Alex Militaru, i-a transmis un mesaj emoționant pe Instagram în care își arată susținerea față de ea, dar și dorul ce îl macină, în timp ce vedeta se află în Republica Dominicană. Cei doi au devenit soț și soție în 2021 și sunt un cuplu foarte îndrăgit de fanii din online.

„Dragă Carmen, îmi pare rău că nu ați câștigat jocul de comunicare! Mi-aș fi dorit mult să citești ce ți-am trimis, ca să îți transmit puțină energie! Îți las aici ce text ți-am pregătit. Mi-e dor de tine și am să îți citesc personal acest text când te voi lua de la aeroport, dar nu acum. Mai e timp! Mai stai acolo!

Hello iubsa, așteptam din tot sufletul încă o șansă să iți pot trimite un mesaj. Timpul începe să treacă din ce în ce mai greu, dorul începe să fie din ce în ce mai mare, dar faptul că tu te descurci atât de bine acolo îmi dă putere și aștept cu nerăbdare fiecare episod. Astăzi sunt liber și zilele astea am timp să mă gândesc cel mai mult la noi și la cum o să fie când te întorci acasă și o să călătorim din nou, și o să te țin în brațe, și o să te pup, că nu mai pot fară un pup. Miss you so much and love you! Toată lumea iți ține pumnii și să știi că le ai întrecut așteptările tuturor, like always. Love you iub! Alex" , a transmis acesta pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net