Cine este Eduard Gogulescu de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinicul din Dominicană

#Survivor România

Așa cum deja ne-am obișnuit, Survivor România 2023 este o emisiune care ne ține în priză, tot timpul se întâmplă lucruri neașteptate. Și ediția cu numărul 17 Survivor 2023, show-ul de supraviețuire din Republica Dominicană, difuzat de PRO TV, a fost plină de surprize. Patru noi concurenți, dornici să câștige competiția și să plece acasă cu marele premiu, s-au alăturat triburilor Faimoșilor și Războinicilor. Aceștia sunt încrezători că vor face diferența și că vor pleca acasă cu marele premiu.

Anunțul făcut de Daniel Pavel

„Vă așteaptă o surpriză de proporții. Două bărci se apropie. Primim concurenți noi”, acesta a fost marele anunț făcut de prezentatorului emisiunii!”, a fost anunțul făcut de către Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii. Așadar, pe 13 februarie, alți patru curajoși au debutat în lupta pentru supraviețuire din jungla Dominicană.

Printre noii concurenți de la Survivor 2023 se numără și Eduard Gogulescu. Cine este și cu ce se ocupă în viața de acasă Războinicul din Dominicană.

Proaspătul concurent Survivor 2023 este de profesie DJ

Tânărul, în vârstă de doar 23 de ani, face parte din Echipa Războinicilor, după ce a acceptat marea provocare din Republica Dominicană. Este încrezător în șansele lui de a câștiga această competiție, a și venit decis să o facă, și așteaptă cu nerăbdare să intre pe traseu și să-și ajute echipa să câștige.

Eduard Gogulescu este de profesie DJ și lucrează în mai multe cluburi din București, dar și în alte orașe din țară. Pe lângă această mare pasiune, tânărului îi place să facă sport. Obișnuiește să meargă des la sală și face asta de cinci ani, aceasta fiind activitatea care îl ajută să aibă o condiție fizică de invidiat și speră ca acest lucru să-l ajute și în competiție. Așadar, se așteaptă ca pe trasee să nu aibă probleme.

Eduard Gogulescu este hotărât să câștige competiția

Proaspătul concurent de la Survivor a mărturisit că este dependent de adrenalină, de aceea și-a și dorit să participe la această competiție. În plus, este motivate să câștige. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla acest lucru.

„Numele meu este Eduard. Am 23 de ani. Sunt DJ. Am venit aici, în primul rând, pentru că sunt o persoană dependentă de adrenalină, de situații de disconfort. Am venit să aduc forțe noi Războinicilor, chit că n-au nevoie. Mie mi s-a părut că nu au nevoie, dar de ce nu? Nu strică o forță în plus. Și motivație. Fără motivație nu ai cum să ajungi mai departe și niciodată în finală. Așa că, am venit să câștig!”, a declarat Eduard Gogulescu la Survivor 2023.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net