Cine e Lucianna Vagneti, sexy brazilianca stabilită în România, acum „războinică” la „Survivor România”

#Survivor România

Lucianna Vagneti este una dintre participantele show-ului de supraviețuire „Survivor România”. De origine este din Brazilia, însă de ani de zile s-a mutat în România.

„Războinica” a intrat încrezătoare în această competiție și nu vede un obstacol în traseele din Dominicană. Se bazează pe condiția fizică excelentă pe care o are, ea fiind instructor de fitness și este convinsă că asta o să facă diferența între ea și adversarii ei.

 „Sportul mă ajută să fiu în echilibru fizic, mental şi emoţional, psihic, peste tot, merg împreună”, spune tânăra.

Citește și: Ce profesie are Robert Moscalu de la „Survivor România”. Are două locuri de muncă extrem de solicitante

Lucianna Vagneti, pregătită să înfrunte orice obstacol

Ea a și postat un mesaj pe una dintre rețelele de socializare înainte de a pleca în jungla Dominicană, în care a mărturisit că abia așteaptă să trăiească din plin această aventură și se simte pregătită să depășească orice obstacol. De asemenea, și-a încurajat familia, prietenii și fanii să o susțină, acest lucru ajutând-o să performeze.

 „Sunt încântată să anunț că voi fi una dintre concurentele din noul sezon Survivor Romania. Sunt pregătită pentru a face față provocărilor fizice și mentale care vor veni cu această emisiune și sunt nerăbdătoare să împărtășesc experiența mea cu voi pe Instagram, Facebook și TikTok. Urmăriți-mă pentru a vedea cum dau totul pe teren și cum învăț să supraviețuiesc în condiții extreme. Va fi o călătorie emoționantă și sper să mă susțineți pe tot parcursul ei!”.

Vezi și: Cine e Andrei Krișan de la „Survivor România”. La ce sporturi este campion național

Fricile Luciannei Vagneti de la „Survivor România”

Încrezătoare în ea și extrem de ambițioasă, Lucianna Vagneti a recunoscut că se teme de insecte, dar crede că este capabilă să-și depășească această temere și să nu lase acest minus să o tragă în jos.

„Am frică de insecte, mă gândesc să nu dau energia pe frică. Nu vreau să mă gândesc acolo, să-mi pierd energia mea din cauza fricilor mele”, a mai spus războinica.

Războinicei o să-i lipsească de acasă în Republica Dominicană doar familia. „Cu siguranţă îmbrăţişările copiilor mei, fetele mele. Cuvintele pozitive şi iubirea de la soţ şi momentele frumoase din familia mea”.

Iată și: Cine este cu adevărat Andreea Moromete de la „Survivor România”. Nu a mai vrut să fie ofițer de poliție

Lucianna Vagneti stă de 11 ani în România

Brazilianca și-a părăsit țara natală acum 11 ani pentru România. S-a căsătorit aici cu Constantin Vagnetti, cel cu care are două fetițe superbe. Ei locuiesc în Ploiești.

Tinerei îi place sportul. Acest lucru îl putem realiza foarte ușor dacă ne uităm la ce studii are și la meseria pe care o practică. Lucianna Vagneti a absolvit Facultatea de Educație Fizică în Brazilia, iar mai apoi a urmat un master în aerobic în Statele Unite ale Americii. În prezent, lucrează ca instructor de fitness și își ajută elevii să aibă o condiție fizică excelentă și un corp de invidiat.

„Războinica” este una dintre cele mai atrăgătoare concurente de la Survivor 2023. Are un corp perfect tonifiat, bine lucrat, cumva nu este de mirare dacă ținem cont cât de mult timp petrece în sălile de sport. Și trăsăturile feței sunt foarte frumoase, așa că fanii sunt extrem de bucuroși să o urmărească pe traseele din Dominicană.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net