Chinurile prin care a trecut Alin Chirilă, „războinicul” de la „Survivor România”. A dormit pe străzi, a muncit ca salahor și câștiga 30 de lei pe zi

#Survivor România
Ultima actualizare:

Alin Chirilă, unul dintre „războinicii” de la „Survivor România 2023”, s-a născut în Galați, campion mondial MMA, a fost plecat câțiva ani în Marea Britanie, dar acum locuiește în Timișoara. Este căsătorit și are doi băieți, Denis Gabriel și Nicholas David. Acesta a acceptat provocarea din jungle Dominicană pentru că și-a dorit să-și testeze limitele.

Alin Chirilă este căsătorit și are doi copii
Alin Chirilă este căsătorit și are doi copii

„Cred că cea mai mare provocare cu care mă voi confrunta va fi să țin echipa cât mai unită până ajungem la individuale și să luptăm pentru noi ca echipă. Cea mai mare frică pe care o am este frica de mine însumi, de a nu-mi pierde focusul. Cel mai mult, pe parcursul competiției, îmi va lipsi familia.”, a declarat Alin Chirilă înainte de a începe competiția.

Citește și: Motivul real pentru care Jorge a părăsit Survivor România. Artistul a plecat în lacrimi

Greutățile prin care a trecut Alin Chirilă înainte de Survivor 2023

Viața a fost destul de dură cu luptătorul MMA. La doar 17 ani, a fost dat afară din casă chiar de propriul său tată. Deși nu avea decât 70 de lei în buzunar, a plecat la Timișoara.

Fără o locuință, Alin a fost nevoit să doarmă chiar și pe stradă, într-un parc. S-a angajat ca salahor, pe un șantier și câștiga 30 de lei pe zi. Își amintește despre senzația de foame pe care o simțea, pe atunci, în permanență. „Nu aveam nimic, chiar nimic, nimic și am înțeles foarte bine că eu va trebui să muncesc mult în viață. O perioadă am dus-o foarte greu.”, a povestit campionul.

Vezi și: Adevărul despre participarea Vicăi la „Survivor România”: „Ce a trăit ea o lună acolo este de nedescris”

Alin Chirilă este campion MMA
Alin Chirilă este campion MMA

Cine l-a ajutat pe Alin Chirilă să ajungă campion MMA

În speranța că va reuși să-și facă o viață mai bună, „războinicul” a plecat la muncă în Anglia, tot pe un șantier. O decizie pe care a luat-o după ce s-a căsătorit și i se născuse și fiul. Nu a fost deloc ușor.

Ca să ajungă la locul de muncă avea de parcurs un drum de două ore dus și alte două întors cu autobuzul, aceasta fiind cea mai ieftină variantă. Viața avea să îi fie schimbată de sport. „Am văzut o sală de sport, am intrat cu gândul să fac mișcare, nu aveam în cap pe atunci să ajung campion”, a povestit Alin.

Iată și: Zi de coșmar la Survivor România! Doi Faimoși au fost eliminați din concurs

O întâmplare fericită a făcut ca Alin să ajungă printre cei mai buni luptători MMA. În sala unde el se antrena era și Brad Pickett, un antrenor care era și un sportiv activ în UFC. După un an și jumătate a ajuns să se antreneze cu el. El este omul care a văzut potențial în el și care i-a spus să muncească pentru a ajunge sus. Luptătorul a devenit campion, în Anglia, acum cinci ani.

Din păcate: Acuzații grave în tabăra Faimoșilor. Cine este „perversel” la Survivor România

De ce a plecat din Anglia Alin Chirilă, concurentul de la „Survivor România”

Alin Chirilă s-a reîntors în țară după ce a avut un episod neplăcut cu sistemul de sănătate din Anglia. Medicii i-au pus un diagnostic greșit fiului său și din această cauză micuțul a fost la un pas de moarte. Astăzi, luptătorul poate să spună că este împlinit. “Alt vis de-al meu a fost să am casa mea, să pot sta liniștit cu familia – copiii și soția. Am început cu o garsonieră, acum am casă și afaceri în construcții și imobiliare. Pe urmă, am visat să fiu antrenor și asta mi s-a întâmplat.

Mai vezi și: Circ total la Survivor! Bianca Patrichi și Vica Blochina, valuri de jigniri: „Eu nu am făcut videochat. De unde știi că sunt o t***ă?”

Astăzi am familie, am casa mea, am un business”, a mai spus campionul. Luptătorul nu a uitat nici de școală, el absolvind cursurile la Business Management la Newham College. „Salut! Sunt Alin Chirilă, Războinic la Survivor România 2023! Sunt Campion Mondial de MMA și mi se spune ‘The Tank”, a scris Alin Chirilă pe Instagram.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net