Adevărul despre participarea Vicăi la „Survivor România”: „Ce a trăit ea o lună acolo este de nedescris”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Vica Blochina (47 de ani) a ales să își lase condițiile de lux de acasă pentru a participa la „Survivor România” 2023. Însă, iată că lipsa hranei, a nesomnului, dar și conflictele pe care le-a avut cu diverși colegi din echipa “Faimoșilor” au făcut-o, până la urmă, să părăsească competiția. Apropiații au dezvăluit motivele pentru care blonda a participat în competiție.

O perioadă, Vica Blochina a reușit să facă o figură bună la “Survivor România” 2023! Blonda a îndurat foamea, a dormit pe podea, și-a făcut nevoile după copaci, iar de spălat se spală în mare. Situația cu care s-a confruntat Vica i-a îngrijorat pe apropiați, care ne-au spus motivele participării la show.

Vezi și: Vica Blochina, situație dramatică la Survivor România. Medicul a intervenit de urgență / Video

„O cunosc foarte bine pe Vica și am văzut că îi era foarte greu. Condițiile de acolo sunt extrem de stricte, iar ea este învățată cu un confort anume, care este total la polul opus…Ce a trăit ea o lună acolo este de nedescris. M-am uitat seară de seară la emisiune, o cunosc foarte bine și vedeam în privirea ei neliniștea și starea de preocupare față de ceea ce a lăsat acasă. Este mult prea puternică și masca totul frumos, dar noi cei care o cunoaștem vedeam ce se întâmplă. Vica a participat ca să demonstreze că nu este persoana despre care se spune, este o învingătoare, chiar dacă a ieșit din cursă.”, a spus Florin Burescu, pentru Click!.

Citește și: Jorge, acuzații grave la adresa colegilor Vica și Iftimoaie. Cum a ajuns în mijlocul conflictului lor

Vica Blochina, conflict cu Iftimoaie

Vedeta a fost implicată în multe scandaluri, în această lună, cu Ionuț Iftimoaie (44 de ani)! Încă din primele zile, după ce fostul luptător K1 a nominalizat-o spre eliminare pe Maria Constantin, au început replicile acide unul la adresa celuilalt, acuzându-se reciproc de perversitate și dorința de a face alianțe pentru a sta cât mai mult în competiție.

Mai citește și: Ea este femeia care îi crește copilul Vicăi. Maria, soția lui Victor Pițurcă, arată ca o zeiță la 62 de ani

„Ionuț Iftimoaie este un jucător extrem de pervers. Pervers nu neapărat în sensul rău, poate să fie… Dar el este în sensul rău. El este aici singur, eu sunt cu Maria, noi suntem prietene bune și el deja caută alianțe, pentru că el e strateg. Fetele astea sunt pistol cu apă. El caută alianță, strategii”, a spus Vica despre Ionuț Iftimoaie.

Mai urmărește și: Motivul uimitor pentru care Edan nu a vrut să-și lase mama la Survivor România: „Vica a plecat cu inima sfâșiată de durere”

Click! spune

Vica Blochina și-a dorit foarte mult să participe la “Survivor România”, fapt pentru care a riscat și relația pe care o are cu fiul său, Edan, deoarece băiatul când a auzit că mama sa o să plece în competiția dură din Republica Dominicană a ales să nu mai vorbească cu ea.

Mai vezi și: Fiul Vicăi Blochina s-a mutat definitiv la Victor Pițurcă. Motivul pentru care Edan și-a abandonat mama inainte de Survivor România

„Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el”, a spus la începutul acestei competiții Vica Blochina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
lorena balaci jpeg
banner dinu maxer png
razboinicii survivor 2023 jpg
antonia si alex velea la survivor jpg
Netflix jpeg
the wailing captura video jpg