Zi de coșmar la Survivor România! Doi Faimoși au fost eliminați din concurs

#Survivor România
Ultima actualizare:

Vica a fost eliminată de la Survivor România. Totodată, show-ul din Republica Dominicană a rămas fără un alt jucător important. A fost o seară plină de surprize în emisiunea difuzată de Pro TV.

Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg

După consiliul de marți, 31 ianuarie, DOC, Vica Blochina și Ada Dumitru au fost propuși pentru eliminarea de la Survivor România. La 24 de ore distanță, totul s-a decis într-un mod complet neașteptat.

După secunde lungi de tensiune, prezentatorul emisiunii de la Pro TV a anunțat că Vica Blochina va părăsi competiția din Republica Dominicană.

„Pentru mine, această competiție a fost extrem de grea. Cred că e cea mai grea competiție din lume. Sunt fericită că am făcut parte din această echipă. Mi-a plăcut foarte mult”, a transmis Vica, după ce a aflat că este eliminată din concurs.

Vica: „Acum chiar merit să plec acasă”

Ziua de miercuri, 1 februarie, a adus o bătălie cruntă între Războinici și Faimoși. Jocul pentru recompensa de comunicare s-a decis, după ce, în ultima bătălie, Vica și Andreea Moromete s-au duelat pe traseu. În cele din urmă, fosta amantă a lui Pițurcă a fost mai lentă și a cedat bătălia.

După înfrângere, Vica Blochina a avut o cădere nervoasă. „Acum chiar merit să plec acasă. Sunt cea mai slabă dintre toți”, a afirmat blondina, cu ochii plini de lacrimi.

„Nu mai pot, mamă. Ia-mă de aici! Ancule, e greu rău. Nu sunt luptător, sunt artist în p**a mea. Mă doare, nu poți să-mi ceri să nu mă doară”, a plâns și DOC, care nu mai rezistă de dorul familiei. 

Eliminare dublă la Survivor România

Pe lângă concurentul eliminat la consiliul de pe 1 februarie, jocul din Republica Dominicană a rămas și fără unul dintre cei mai puternici concurenți. După accidentarea suferită în urmă cu 24 de ore, Jorge a fost nevoit să părăsească această competiție.

Vedeta în vârstă de 40 de ani s-a lovit grav, marți, 31 ianuarie. Faimosul s-a dezechilibrat pe o structură de lemn la înălțime și a căzut pe nisip. După țipete și lacrimi, Jorge a fost dus la spital.

Prezent la consiliul de eliminare, Jorge a apărut în cârje. Domnul Dan, prezentatorul emisiunii, a transmis că artistul va pleca din concurs pentru a se recupera în condiții optime. Jorge a părut vizibil deranjat de faptul că nu mai poate concura mai departe.

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget”, a spus Jorge. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net