Cine este Vica Blochina, concurentă la Survivor 2023. Cum a devenit amanta lui Victor Pițurcă

#Survivor România
Ultima actualizare:

Vica Bolochina are 47 de ani și este năcută pe 8 august 1975. A devenit cunoscută în urma relației amoroase pe care a avut-o cu antrenorul de fotbal Victor Pițurcă. Vedeta s-a născut în Lituania, dar s-a stabilit în România în urmă cu 20 de ani.

În țara natală era o balerină ce avea tot viitorul în față. În România, a lucrat ca dansatoare la Clubul Melody din București, acolo unde l-a și cunoscut pe Victor Pițurcă. Deși, Vica avea doar 20 de ani, iar antrenorul aproape 40 și era căsătorit (acest statut fiind valabil și acum), aceste lucruri nu i-au împiedicat pe cei doi să trăiască o poveste intensă de dragoste.

„Ne-am cunoscut în anul 1994, prin intermediul unor prieteni, şi a fost dragoste la prima vedere”, a povestit Vica Bolochina.

Vedeta a mărturisit că nu a avut niciodată o relație cu cineva care să nu aibă o situație financiară bună: “Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar nu am cerut nimănui nimic”.

Ce a determinat-o să participe la Survivor 2023

După ce a participat la mai multe show-uri TV, printre care Splash! Vedete la apă și Asia Expres, Vica Bolochina a acceptat să plece în jungla din Dominicană și să facă parte din echipa Faimoșilor. A avut două motive importante care au determinat-o pe Vica să spună da unei provocări atât de dure: banii și dorința puternică de a-și face fiul mândră de ea.

Cunoscută ca fosta amantă a lui Victor Piţurcă, dansatoarea a făcut cu antrenorul de fotbal un copil. Însă, asta avea să-i creeze multe probleme. Antrenorul nu a recunoscut initial copilul, susținând cu tărie o perioadă lungă că nu este al lui.

După numeroase scandaluri, pentru a putea dovedi că este fiul lui Pițurcă, vedeta a fost nevoită să apeleze la un test ADN, care să ateste faptul că spune adevărul. După ce rezultatul a demonstrate acest lucru, Instanța a decis ca antrenorul să-I plătească fiului său o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactive și aproape 3.000 de euro pe lună.

Fiul Vicăi s-a mutat la tatăl său

Se pare că, Vica Bolochina nu traversează o perioadă grozavă în viața personal, după ce fiul ei a decis să se mute de acasă, chiar la tatăl său.

Vica pare să îl mai poarte în suflet și acum pe Pițurcă. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit vedeta.

Care au fost temerile Vicăi înainte să plece la Survivor 2023

Dansatoarea a recunoscut, înainte să plece în jungla din Dominicană, că o sperie teribil faptul că nu se va putea spăla și că nu vor avea toaletă. Însă, Vica mizează pe psihicul său puternic și speră ca acesta să facă diferența și să o ajute să câștige marele premiu.

„Cea mai confruntare pentru mine este să dorm… să nu am deloc intimitate și să stau cu foarte multă lume și să nu am patul meu. Și să nu am wc! Mă bazez pe jocul psihic. O femeie la vârsta mea să meargă la Survivor?

Este prima oară în viața mea când, după ce am semnat, am fost foarte fericită, iar acum mă stresez pentru că mi-e frică de foarte multe lucruri. Spre exemplu: că nu voi reuși să fac probe, că nu voi putea sta cu multă lume și să dorm pe o scândură. Balaurii o să iasă…și balaurii mari, știu lucrul ăsta. Mă cunosc. Probabil, nu știu, eu spăr să mă mențin civilizată”, a recunoscut Vica Blochina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net