Cum s-a răzbunat Vica Blochina pe Victor Pițurcă. Deciziile controversate luate de fosta amantă

Ultima actualizare:

Viața lui Victor Pițurcă a fost un adevărat „roller coaster”, plin de episoade palpitante și condimentate. Unul dintre cele importante momente l-a reprezentat relația pe care a avut cu Vica Blochina. Cele două vedete au trăit o poveste de dragoste pe parcursul a 16 ani, deși antrenorul era căsătorit.

Cum s-a răzbunat Vica Blochina pe Victor Pițurcă. Deciziile controversate luate de fosta amantă
Cum s-a răzbunat Vica Blochina pe Victor Pițurcă. Deciziile controversate luate de fosta amantă

Vica a fost amanta lui Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a avut o relație de lungă durată cu Vica. Concurenta de la Survivor România a avut, ani la rând, rolul de amantă. De altfel, cei doi au împreună un băiat de 14 ani, Edan. 

Deși nu s-a ferit să afirme că fostul selecționer a fost bărbatul pe care l-ai iubit cel mai mult, Vica a dezvăluit că a ales să îl înșele de mai multe ori. Motivul? Ei bine, fosta balerină era supărată Pițurcă nu dorea recunoască oficial relația lor.

Se pare că Victor Pițurcă i-a spus Vicăi că nu va divorța niciodată de soția lui și că vedeta va rămâne doar la statutul de amantă.

Vica l-a înșelat pe Victor Pițurcă. A vrut să se răzbune pe el

Blondina l-a iubit mult pe fostul selecționer al tricolorilor, dar faptul că nu a putut să fie singura femeie din viața lui a făcut-o să recurgă la un gest de răzbunare.

„Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a povestit în urmă cu ceva timp Vica Blochina, într-o emisiune youtube.

„Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi”, a mai spus Vica Blochina.

Despărțire cu scandal între Vica și Pițurcă

Trebuie amintit faptul că relația dintre fostă balerină din Lituania și Victor Pițurcă a fost una destul de controversată. Când Vica a dat naștere copilului, Pițurcă nu a dorit să-l recunoască. Umblă vorba că antrenorul îi dădea Vicăi lunar 10.000 de euro pentru a păstra secret fiul ilegitim.  

În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească blondinei o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar. 

Anul trecut, Edan s-a mutat la tatăl lui, însă păstrează o relație destul de apropiată și cu mama sa, Vica,

Copilul lor s-a mutat cu familia lui Victor Pițurcă

Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă, s-a mutat cu tatăl său, după ce trăise până acum alături de celebra blondină. La începutul anului trecut, Vica Blochina a dezvăluit acest lucru în emisiunea "Fiță cu Adiță" de pe Kanal D.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat.

Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere.

Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună”, a declarat Vica.

Ce relație au acum? 

Recent, într-un interviu, Vica a explicat că nu mai are nicio legătură cu Victor Pițurcă. De altfel, ea recunoaște că singură lor legătură este strict legată de copilul lor, Edan. 

Eu nu sunt în niciun fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare pentru acest lucru, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau”

Victor Pițurcă e căsătorit cu Maria, de mai bine de trei decenii. Aceștia au împreună doi copii mari, un băiat, Alex, și o fată, Claudia.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net