Cine e Andrei Krișan de la „Survivor România”. La ce sporturi este campion național

#Survivor România
Ultima actualizare:

Andrei Krișan, unul dintre „războinicii” de la „Survivor România”, este campion naţional Karate Shotokan și Taekwondo, dar are și o experiență vastă în domeniul bodybuiling-ului. Aceste experienţe, consideră Războinicul, o să facă diferența între el și adversarii săi în probele pe care le are de trecut în competiția dură la care participă acum. Crede în șansa sa de a câștiga competiția și este determinat să facă tot ce îi stă în putință ca acest lucru să se întâmple.

Tânărul, care s-a născut și locuiește în Cluj, a urmat cursurile Liceului Teoretic Mihai Eminescu, şi a absolvit – așa cum era normal ținând cont de domeniul în care activează - Facultătea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Babeş Bolyai din Cluj Napoca. Activează de mulți în zona de culturism – fitness şi antrenează, cu succes, mulți elevi. Iar rezultatele financiare nu s-au lăsat prea mult așteptate.

Vezi și: Cine este cu adevărat Andreea Moromete de la „Survivor România”. Nu a mai vrut să fie ofițer de poliție

De ce a acceptat provocarea din Republica Dominicană

Andrei Krișan și-a dorit să participe la competiția dură din Republica Dominicană pentru a-și demonstra lui, dar și celor care îl susțin că are tot ce îi trebuie ca să supraviețuiască în condiții extreme.

În plus, e convins că în urma acestei experiențe o să se și cunoască mai bine. „ De aceea, am acceptat provocarea celor de la Survivor Romania și am pornit într-o călătorie despre autocunoaștere, rezistență mentală și fizică, dar și despre munca în echipă alături de ceilalți Războinici.

Am nevoie de toată susținerea voastră, de aceea vă invit să îmi fiți alături în această aventură!”, este mesajul lui Andrei Krişan prin care le cere apropiaţilor să îl susţină.

Iată și: Schimbări de proporții la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul care a pus la pământ toți concurenții

Campionul este convins că o să facă față cu brio probelor de pe traseu, dar este conștient că nu totul o să fie floare la ureche și că o să aibă și situații care îl vor scoate din zona de confort și îl vor pune în dificultate. „Foamea, în mod sigur, o să fie unul dintre aspectele principale pentru care o să mă nenorocească. Lipsa prietenilor, familiei, iubitei, o să fie interesant”, a dezvăluit Războinicul de la Survivor 2023.

Mai vezi și: Ce nu știai despre Codruța Began de la „Survivor România”. Este căsătorit cu un bărbat celebru

Ce frici are Andrei Krișan legate de Survivor România

Andrei Krișan a povestit, înainte de a pleca în Republica Dominicană, ce frici are în legătură cu aventura pe care o trăiește în acest moment. “Cea mai mare frică să fiu mușcat de ceva sau înțepat în timp ce dorm acolo. Asta o să fie”, a dezvăluit acesta.

Andrei Krișan lucrează de peste 7 ani în domeniul bodybuiling-ului şi este campion naţional la Karate Shotokan și Taekwondo. De asemenea, antrenează la World Class România şi are și o afacere, T.S.F healthzone (în domeniul fitnessului şi a activităţilor fizice). Așadar, putem spune despre luptător că a muncit din răsputeri să-și clădească o frumoasă carieră, iar pentru asta este răsplătit cu bani frumoși.

Cât de departe va ajunge Războinicul la Survivor 2023, rămâne de văzut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net