Schimbări de proporții la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul care a pus la pământ toți concurenții

În cadrul ediției de miercuri Survivor România, Daniel Pavel a mărturisit că vor fi numeroase schimbări începând cu săptămâna viitoare. Concurenții din cele două tabere au rămas de-a dreptul uimiți atunci când au auzit ce se va întâmpla cu ei.

Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că vor trebui să lupte de două ori mai mult și să dea mai mult de 100% te traseu, asta pentru că vor avea de 2 ori imunitatea la care tânjesc atât de mult. Evident, efortul va fi pe măsură!

Daniel Pavel a anunțat noile schimbări de la Survivor România

„Tensiunea e mai mare ca niciodată, iar jocul trece la următorul nivel. Când cel mai tare reality show primește și mai multă adrenalină. Iar de acum, ai și mai mult spectacol. 

De săptămâna viitoare, trebuie să arătați zi de zi că aveți ce trebuie ca să rămâneți în concurs, să vă adaptați imprevizibilului la fiecare pas. Și să luptați de două ori pentru imunitate.

Astfel, luni avem un joc de imunitate și un consiliu. Marți din nou jocul de imunitate, urmat de un al doilea consiliu de nominalizare. Iar miercuri vedem cine rămâne pe insulă și cine pleacă acasă”, a anunțat Daniel Pavel, spre uluirea concurenților din cele două echipe, Războinicii și Faimoșii, care vor munci mult mai mult decât până acum, pentru a nu fi eliminați. 

Șocați de cele auzite la consiliu, concurenții nici nu au mai avut puterea de a spune ceva. S-au retras fiecare în taberele lor, nu înainte ca Jorge și Vica Blochina să părăsească competiția din Dominicană. 

Citește și - Cine este, de fapt, Andrei Neagu, concurent la „Survivor 2023”: „Ce nu te doboară, te ajută să învingi”.

Jorge a plecat din cauza accidentării la genunchi

În cadul unei probe pe traseu, Jorge s-a accidentat extrem de rău la genunchi. După ce a fost investigat de medici în amănunt, artistul a fost nevoit să plece acasă, în cârje, pentru a se recupera corespunzător și în condiții optime. 

„În momentul ăsta, domnul Dan, nu știu dacă să râd sau să plâng, sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu la Survivor, chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul mi-a transmis că nu o să mă bată, dar o să-mi rup un deget. Bine că a zis un deget, că nu a zis gâtul sau ceva. Dar sunt fericit. Îmi bate inima ca la un maraton. În același timp vreau să vă spun că am învățat enorm de multe la Survivor. Aș vrea să las la o parte frustrarea și să spun cu inima deschisă că mă simt un om mult mai bogat, mă simt mai puternic acum. Am învățat de la oamenii ăștia foarte multe”, a spus Jorge, cu ochii în lacrimi. Artistul și-a luat rămas bun de la colegii din tabăra Faimoșilor și a plecat spre România, pentru a se putea ocupa de problema serioasă de sănătate pe care a căpătat-o în cadrul competiției. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net