Cine este, de fapt, Andrei Neagu, concurent la „Survivor 2023”: „Ce nu te doboară, te ajută să învingi”.

#Survivor România
Ultima actualizare:

Andrei Neagu, în vârstă de 26 de ani, este unul dintre „Războinicii” de la „Survivor România 2023”. Tânărul, născut în Constanța, este actor, dar visează să-și construiască o carieră și în arhitectură. Îi mai place arta, muzica, fotografia și tot ce ține de frumos. Este convins că are o șansă bună să câștige marele premiu pus în joc și e dispus să dea totul ca să ajungă la acest rezultat.

Andrei locuiește de câțiva ani în București, iar motivul care a stat la baza mutării sale în Capitala a fost să poată să studieze Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu (UAIUM), pentru a-și putea transforma pasiunea – arhitectura, într-o carieră.

În trecut, a absolvit Colegiul Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa.

Citește și: Acuzații grave în tabăra Faimoșilor. Cine este „perversel” la Survivor România

Cu ce gânduri a venit Andrei Neagu la Survivor 2023

În ceea ce privește competiția din Republica Dominicană, Andrei are gânduri mărețe. Își dorește să demonstreze că poate să reușească în tot ceea ce-și propune și crede că o să “pună mâna” pe marele premiu. Tânărul recunoaște că aventura din jungla Dominicană este o mare provocare, dar susține că nu are nicio temere, chiar dacă nu este un fost sportiv de performanță.

Vezi și: Cine este DOC de la Survivor 2023. Colaborări de succes cu Smiley, Deliric și Guess Who

„Motivația mea este să le arăt celorlalți că se poate să ajungi în Survivor fără să fii, neapărat, un atlet de performanță, că nu totul se bazează pe mușchi și sport, ci și pe inteligență emoțională și alte caracteristici pe care o să le vedeți în emisiune”, a spus concurentul înainte de a începe această compețiție.

Actoria este pentru „războinic” un stil de viață

Felul său războinic și faptul că are încredere în sine o putem vedea și după cele câteva cuvinte după care își ghidează viața: „ce nu te doboară, te ajută să învingi”.

Ups: Cel mai mare scandal de la Survivor România: „Ce meserie ai tu să zici de mine? Ce ai făcut tu, striptease?”

Andrei este o persoană căreia îi place să se implice în mai multe proiecte care îi aduc satisfacție și liniștea interioară că ceea ce oferă i se va întoarce cândva. „Pe lângă proiectele de arhitectură îmi aloc mult timp pasiunii mele pentru actorie ajungând sa creez din asta un stil de viață! Și la fel ca în celelalte proiecte nu încerc să arăt o idee ci un vis, autentic. Sunt super încântat de alegerile făcute de până acum, însă lăsând entuziasmul la o parte, mă bucur că am primit atât de multe, iar datoria mea/ alegerea mea este să ofer și mai multe!”, scria Andrei Neagu pe rețelele sociale, acum un an și ceva.

Iată și: Circ total la Survivor! Bianca Patrichi și Vica Blochina, valuri de jigniri: „Eu nu am făcut videochat. De unde știi că sunt o t***ă?”

Ce alte pasiuni mai are Andrei Neagu

Războinicul are și alte pasiuni pe lângă actorie și arhitectură. Arta, muzica, fotografia, moda și scrisul sunt doar câteva dintre lucrurile care îi plac și cărora vrea să se dedice.

Din păcate: Vica, jignită în ultimul hal la Survivor România. Conflict uriaș între Războinici și Faimoși: „E urât să vorbești așa cu o femeie”

„Sunt parte din Univers, iar eu accept asta și vreau ca ‘labirintul meu să nu se termine în van. Fost elev al Colegiului Național de Arta Regina Maria, actual student al Universității de Arhitectura și Urbanism Ion Mincu, pasionat de artă, fotografie, muzică, fashion, scris, poate sunt prea multe ingrediente, dar, asta formează o personalitate complexă.”, a scris Andrei Neagu pe blogul său personal.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
survivor domnul dan jpg
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net