Maria Constantin face dezvăluiri despre realitatea show-ului „Survivor România”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Maria Constantin (35 de ani) este una dintre vedetele de la „Survivor România 2023”, din tabăra “Faimoșilor”, care a părăsit încă din prima săptămână competiția, în urma votului eliminatoriu al publicului. Chiar dacă s-a întors acasă, artista a rămas cu gândul la concurs. 

Maria Constantin a fost prima concurentă eliminată de la „Survivor România” din acest sezon, asta după ce Ionuț Iftimoaie a nominalizat-o în Consiliul de Eliminare ca să plece acasă din cauza performanțelor sportive destul de slabe pe care le are, iar publicul a întărit, prin votare, și mai mult decizia fostului luptător K1 cu privire la plecarea Mariei din concurs.

Citește și: Ce legătură a avut Maria Constantin cu moartea lui Marcel Toader. Mircea N. Stoian, dezvăluiri sumbre: „I-a pus capac la coșciug”

Vedeta își dorea să stea cât mai mult la „Survivor România”, iar plecarea sa rapidă se pare că a marcat-o destul de mult.

Într-o postare făcută pe contul său de Instagram, Maria Constantin le-a explicat fanilor că în aceste momente nu se poate uita la televizor la colegii săi care au rămas în competiție din cauză că suferă enorm, deoarece nu a putut rămâne în continuare să lupte alături de camarazii săi în jungla din Republica Dominicană.

Vezi și: Maria Constantin, despre igiena de la "Survivor": „Ne făceam nevoile în junglă! Nu am avut nici periuță de dinți!”

Cântăreața de muzică populară face dezvăluiri despre „Survivor România”, în ideea în care odată intrat în competiție, este foarte greu să desprinzi, iar show-ul creează dependență.

„Încerc să nu mă mai uit la Survivor, pentru că mă prinsese destul de mult concursul acolo. Mi-a părut rău când am ieșit, dar asta este. Este un joc, mi l-am asumat și încerc cumva să nu mă mai uit atât de mult la emisiunile din Dominicană pentru că simt că îmi face rău și cumva de asta evit acest lucru, deoarece îmi amintesc momentele petrecute acolo, care chiar dacă au fost condiții grele, nu grele, foarte grele, totuși mă prinsese foarte tare competiția și mă simțeam foarte bine unde eram.”, a spus Maria Constantin pentru Click!.

Mai vezi și: Motivul real pentru care Maria Constantin a fost dată afară de la „Survivor” la pachet cu Gheboasă!

Maria Constantin, o mamă la distanță!

Înainte de a merge la “Survivor”, Maria Constantin a mers și la fiul său, Codruț, pe care îl are din primul mariaj cu Ciprian Tapotă, să îi ceară acceptul pentru a participa la competiție, deoarece micuțul locuiește cu tatăl său în Târgu Jiu, iar Maria în București.

De spus este și faptul că Maria Constantin a devenit cunoscută unei țări întregi datorită vocii sale suave pe care o are, dar și după mariajul cu Marcel Toader.

Din păcate: Traumele neștiute ale Gabrielei Cristea. La ce orori o supunea Marcel Toader

În prezent, artista se iubește cu afaceristul Robert Stoica, cu care urmează să se căsătorească în vara aceasta, după trei ani de iubire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net