Traumele ”faimoasei” Maria Constantin după ”Survivor România”. A rămas aproape cheală

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A rezistat doar o săptămână la „Survivor România”, dar tot trage ponoase după experiența din junglă. Maria Constantin se vaită că a rămas fără prețioasa-i podoabă capilară, care e distrusă. Părul a început să-i cadă și s-a făcut din blond verde, iar asta din cauza condițiilor precare de igienă.

cub maria constantin 2 png

Maria Constantin s-a întors cu părul distrus de la „Survivor România”. Cântăreața a fost dată afară în urma votului publicului după doar o săptămână de „chin”.

Citește și: Actrița Ada Dumitru face furori la Survivor 2023. ”Faimoasa” are un tată celebru, iubit de milioane de români

Deși nu a stat prea mult în Dominicană, Maria a reușit să se întoarcă cu părul făcut praf acasă. Datorită condițiilor precare de igienă, părul a avut cel mai mult de suferit. A început să cadă în cantități mari, s-a ars și și-a schimbat culoarea într-un mod cât se poate de ciudat.

Eu nu am stat decât o săptămănă în junglă, dar nu știu ce s-a întâmplat caclo u părul meu, e distrus, pur și simplu. Nu aveam șampon, nu aveam nimic acolo.

Am observat că imediat ce am ajuns la hotel, după ce am ieșit din concurs, atunci când mi-am făcut baie la hotel, părul s-a făcut din blond verde. Incredibil, nu știu ce proces de degradare s-a întâmplat acolo. A fost un fenomen foarte ciudat”, ne-a povestit solista despre părul ei.

Vezi și: Motivul pentru care Kamara se ceartă la Survivor România! Oana, fosta lui soție, face dezvăluiri

Odată ajunsă acasă, Maria a luat măsuri și a mers direct la hair stilist. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru părul ei, care a fost tăiat masiv pentru regenerare. Nici culoarea blondă nu a mai putut fi păstrată, așa că solista a optat pentru un șaten deschis, de care nu prea e, însă, deloc mulțumită.

Iată și: Detalii neștiute despre Ștefania Stănilă de la Survivor România 2023. De ce e celebră la 26 de ani

Până și fanii au observat să solista de muzică populară e schimbată total și că părul șaten nu o prea prinde.

Am tăiat jumătate din păr, cred! Nu am mai avut ce face, cum să-l recuperez cu vreun tratament minune. Am fost nevoită să-l vopsesc șaten pentru că blond nu mai mergea deloc. Și mie îmi place mai mult blondă, dar asta e. Nu știu când o să-mi revin la culoarea mea inițială. Și fanii mi-au spus că nu prea îmi stă bine cu culoarea asta, dar asta e!”, a adăugat șatena.

Mai vezi și: Totul despre Kamara de la Survivor 2023. Cine este și ce nu știai despre ”faimosul” din Dominicană

Maria constantin si Gheboasa Survivor Romania

Maria și Gheboasă: „Ne făceam nevoile spate în spate!”

Imediat ce a revenit acasă din junglă, Maria Constantin a dat în vileag condițiile precare de igienă, pe care sunt nevoiți să le înfrunte concurenții de la „Survivor”, care își fac nevoile în același loc, unul în spatele altuia. Și rapperul Gheboasă a afirmat că a plecat din concurs deranjat fiind de lipsa condițiilor.

Urmărește și: Codruța Began, atacată la Survivor România pe toate fronturile! Nimeni nu și-o mai dorește în echipă: „O pițipoancă de 16 ani”

Nevoile ți le faci acolo, în junglă, te duci mai încolo, după un boschete ceva. Se întâmpla să mai dai nas în nas și cu câte un coleg în drum spre «toaletă».

Când am plecat din România, ne-au lasat să luam în bagaj doar un trening, trei perechi de șosete, o bustieră și un șort. Nu am avut voie să luăm periuță de dinți, săpun sau șampon”, a dezvăluit Maria, la întoarcerea din junglă.

Pleacă în vacanță, la căldură!

Odată întoarsă din junglă, Maria Constantin vrea să-și scoată pârleala. Chiar dacă a ieșit după doar o săptămână în concurs, ea ar fi vrut să mai stea, căci îi place plaja și apa, în mod deosebit.

Așa că, în următoarele zile, solista va pleca împreună cu iubitul ei Robert Stoica să se răsfețe într-o vacanță exotică, la căldură.

Iată și: Cine este cu adevărat Alexandra Porkolab? Am aflat totul despre concurenta de la Survivor România

Plec peste două zile în vacanță, gata! Mie îmi place căldura și da nu am mai avut parte de junglă, plec eu într-un loc frumos, cu mare și plajă”, a adăugat Maria Constantin.

Maria Constantin a părăsit, miercuri 11 ianuarie, „Survivor România”, fiind eliminată de public, chiar la primul consiliu. Alături de ea a ieșit și Gheboasă, care a plecat acasă la nevastă, motivând că nu mai suportă să stea în competiție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net