Detalii neștiute despre Ștefania Stănilă de la Survivor România 2023. De ce e celebră la 26 de ani

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ștefania Stănilă, unul dintre cei Faimoșii de la „Survivor România” 2023, are 26 de ani (născută pe 27 decembrie 1997), s-a născut în comuna Aninoasa, Hunedoara, și este fostă gimnastă. A făcut parte din Lotul Național al României, fiind la acea vreme colegă cu Larisa Iordache și Sandra Izbașa. Sportiva a pășit în sala școlii de la Deva la doar 6 ani.

Ștefania are un palmares impresionant cu multe medalii și premii naționale și internaționale. Fosta sportivă a câștigat medalia de aur la Campionatul European din 2014, la proba pe echipe, iar în anul 2012, la Bruxelles, a obținut bronzul pe echipe și argintul la sărituri. „Faimoasă” a fost, la 15 ani, cea mai tânără participantă la Campionatul Mondial din Belgia (2014), după retragerea Ralucăi Haidu. Ea a participat în acea competiție la bârnă și la sol.

Citește și: Totul despre Kamara de la Survivor 2023. Cine este și ce nu știai despre ”faimosul” din Dominicană

Ce meserie are acum Ștefania Stănilă

După ce și-a încheiat cariera sportivă, Ștefania a ales să devină instructor personal și antrenoare de gimnastică artistică pentru un club sportiv din Cluj-Napoca.  Tânăra a absolvit Centrului Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor din București, iar acum urmează cursuri de Master la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca, specializare în sport și performanță motrică în gimnastică.

Vezi și: Detalii neștiute despre Ștefania Stănilă de la Survivor România 2023. De ce e celebră la 26 de ani

A acceptat să participe la această dură competiție ce se desfășoară în jungle din Republica Dominicană pentru a arăta cât de bine se menține, chiar dacă nu mai practică sportul care i-a adus atât de multe satisfacții.

Concurenta Survivor 2023 se vede în finala competiției

„Îmi doresc din suflet să câștig această competiție. Parcă deja mă văd în finală. Faptul că am făcut gimnastică timp de 13 ani este un mare atu. Clar o să mă ajute mult mai mult în competiție. O latură ascunsă nu cred că există neapărat… sunt o persoană bună și mă integrez în orice grup.

Acolo, dacă o să fac și foamea, poate o să fiu recalcitrantă, nu știu cum o să reacționez. Merg într-un mediu nou, cu oameni noi și, la un moment dat, inevitabil o să apară dramele.

Am crescut destul de greu, eu am plecat la 6 ani de acasă, am stat departe de părinți. Când aveam 9 ani, tatăl meu a murit. El a fost motivația să continui cu sportul”, a mărturisit Ștefania Stănilă, înainte de a începe competiția.

Urmărește și: Codruța Began, atacată la Survivor România pe toate fronturile! Nimeni nu și-o mai dorește în echipă: „O pițipoancă de 16 ani”

Ștefania Stănilă este cetățean de onoare al comunei Aninoasa 

Încă de la vârsta de 16 ani, Ștefania Stănilă a devenit cetățean de onoare al comunei Aninoasa din Hunedoara. „Este o mândrie pentru noi să avem o astfel de sportivă. De aceea am decis să-i acordăm titlul de cetăţean de onoare”, a declarat Nicolae Dunca, cel care a fost la acea vreme primarul comunei.

Iată și: Cine este cu adevărat Alexandra Porkolab? Am aflat totul despre concurenta de la Survivor România

După retragerea din gimnastică, ea și-a schimbat complet înfățișarea. Ea este extrem de sexy și atrage cu ușurință privirile celor care o zăresc. Cu siguranță, este o prezență plăcută și dorită de către cei care urmăresc show-ul de televiziune.

Din păcate: Efectiv Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor. Plecarea Războinicului l-a făcut chiar și pe Jorge să plângă!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net