Totul despre Kamara de la Survivor 2023. Cine este și ce nu știai despre ”faimosul” din Dominicană

#Survivor România
Ultima actualizare:

Kamara este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbizul românesc, face parte din trupa Alb Negru. Nu mult lume știe despre cântăreț, care s-a născut pe 19 februarie 1976 în București, că numele de familie este Camara, așa cum îl chema pe tatăl său, Laye Camara.

Cariera de succes a lui Kamara a fost umbrită de problemele din viața personală. Totul a început la nașterea fiului său, Leon. Micuțul are probleme grave de sănătate, a fost deja supus unor intervenții chirurgicale și, de aceea, artistul își concentrează toată atenția către Leon. Prin participarea la Survivor, acesta își dorește să poată strânge câți mai mulți bani pentru a-și putea permite tratamentele de care are nevoie fiul său pentru a se însănătoși.

Kamara face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023. A avut parte de un început greu în show-ul de “supraviețuire”, pentru că a fost trimis direct în exil, alături de Ionuț Iftimoaie, Andreea Moromete și Alexandra Ciomag, noua Războinică. Aceștia s-au întrecut pe unul dintre cele mai dificile trasee din concurs, plin de porțiuni cu noroi.

Kamara a mai fost căsătorit o dată

Kamara s-a căsătorit prima dată pe când avea doar 23 de ani. Din păcate, mariajul nu a durat prea mult, chiar dacă mai are o fată din prima lui relație oficială. În ciuda problemelor din dragoste, artistul a rămas în relații foarte bune cu fiica, Stephanie Sara (22 de ani). Tânăra a moștenit talentul artistic din partea tatălui ei și este studentă la Facultatea de Arte, la secția foto-video. 

Ulterior, el și-a găsit liniștea în brațele Oanei, o tânără din Constanța, cu care îl are pe micuțul Leon. Nici de data asta nu a rămas căsătorit, așa că el și bruneta au divorțat. Ulterior, Oana s-a apucat de videochat, devenind un model de succes în industrie, toate astea pentru a strânge bani pentru tratamentele costisitoare ale fiului lor. 

Ce probleme de sănătate are fiul lui Kamara

Se pare că un medic este de vină pentru problemele de sănătate ale micuțului Leon. Artistul a povestit că doctorul s-a împotrivit ca soția lui Kamara să nască prin cezariană.

„A obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens ca să poată avea dilatare. Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa.

Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară. Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil. Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni, în aceeași noapte și nu a semnat niciun act și a dispărut, nici nu știu cine e.

L-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că de fapt ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină.Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian. Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi”, a mărturisit Kamara.

Kamara a participat la Eurovision

Concurentul din echipa Faimoșilor de la Survivor 2023 a participat la Eurovision în 2007, alături de Andrei Ştefănescu, colegul său de scenă, dar şi de Todomondo. Aceştia au obţinut locul al 13-lea pentru România, după ce s-au prezentat cu piesa Liubi, Liubi, I Love You. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net