Codruța Began, atacată la Survivor România pe toate fronturile! Nimeni nu și-o mai dorește în echipă: „O pițipoancă de 16 ani”

Ultima actualizare:

Nervii și foamea au ajuns la cote maxime în Dominicană, la Survivor România. Pe lângă Faimoșii care au mâncat de 2 ori într-o zi, Războinicii au ajuns să se simtă de-a dreptul oribil după ce au pierdut mini game-ul care le punea la dispoziție o recompensă substanțială: omletă. Am pierdut din nou în fața Faimoșilor, iar tensiunile au explodat în tabăra lor și au fost „aruncate” spre Codruța Began.

Codruța Began, pusă la zid de colegii din echipă

Supărați, nervoși și cu stomacul gol de foarte mult timp, Războinicii și-au vărsat frustrările pe Codruța, cea care nu a dat totul, spun ei, la proba din mini game. 

Sunt și persoane în echipă, care sunt de partea mea și care mi-au spus: «Codruța, ai o personalitate puternică, ai calități de lider». Asta îi deranjează pe anumiți băieți, care își doreau să devină lideri. Eu nu mi-am dorit să devin lider, am venit să-mi fac treaba. Dar, probabil, personalitatea mea deranjează“, a spus Codruța Began.

Imediat, întreaga tabără a Războinicilor a început să o atace. Aceste declarații au fost suficiente să-i provoace pe colegii săi, mai ales pe cei care, spun ei, și-au dat silința la probe mai mult decât și-a dat-o ea. 

„Eu mă chinui să mă cert cu ăia (Faimoșii –n.r.), pe tine te interesează zodii, te interesează de Faimoși. Eu sunt foarte supărat pe tine acum, să înțelegi că te atac și te pun la zid și am dreptul s-o fac“, a spus Robert, către Codruța.

Citește și - Doc, criză de nervi la ”Survivor România”. Gestul furibund cu care a înfuriat pe toată lumea

„Mi se pare că unii dintre noi trag cu dinții, în timp ce alții trag cu dinții de scuze. Discuțiile mele cu tine se încheie aici”, a spus și Alexandra Porkolab, către Codruța.

„Tu tot timpul încerci să ieși în evidență ca o pițipoancă de 16 ani. Ai 40 și ceva de ani, comportă-te ca atare”, a spus și Alin Chirilă, plin de nervi.

Codruța Began
Codruța Began

Convinsă că nu va pleca acasă prea curând

Deși în tabăra lor lucrurile au luat-o razna, iar toate săgețile sunt îndreptate spre Codruța Began, concurenta este de părere că nu va părăsi Survivor România prea curând. Este la fel de încrezătoare că publicul o va ajuta să rămână în competiție și chiar mai puternică decât era la început, până să ajungă în Dominicană.

„Susținerea celor de acasă, a celor cu care lucrez pentru că sunt convinsă că vor sta lipiți de televizor și mai ales copiii cu care lucrez, pentru că sunt profesor la școală. În primul rând, ei m-au motivat de-a lungul anilor. Mereu îmi spuneau că mă văd acolo, iar acum abia aștept să le spun că vor avea ocazia să mă susțină.

Consider că am o condiție fizică suficient de bună pentru a putea presta și a duce sarcinile la bun sfârșit, iar psihic cred că datorită vârstei sunt puțin mai experimentată decât colegii mei. Acum vom vedea, nu știu ce surprize ne rezervă această provocare”, spunea Codruța Began, înainte de plecarea în Dominicană. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net