Actrița Ada Dumitru face furori la Survivor 2023. ”Faimoasa” are un tată celebru, iubit de milioane de români

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ada Dumitru, una dintre Faimoasele de la ”Survivor România 2023”, are o activitate bogată în teatrul românesc și a colaborat și cu regizori străini. Deși nu a mai participat niciodată la un show de televiziune, actrița a spus da fără să ezite provocării din jungla Dominicană.

Parcursul profesional impresionant al Adei Dumitru

În 2017, Ada a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, București. Doi ani mai târziu, a urmat atelierul de creație de personaj condus de Susan Batson, care a fost profesoara de actorie a lui Nicole Kidman, la Berlin. În prezent, este actriță la Teatrul Alexandru Davila din Pitești.

Citește și: Detalii neștiute despre Ștefania Stănilă de la Survivor România 2023. De ce e celebră la 26 de ani

Mai mult de atât, concurenta de la Survivor 2023 a colaborat și cu regizori străini și a jucat în serialele de televiziune „Three Knee Deep” și „The Pact”, iar aproape jumătate de an a fost asistentă de regie pentru Tim Burton, care a regizat serialul „Wednesday” și a jucat în serialul „La Oraș”, interpretând rolul lui Britney.

Însă, debutul în actorie s-a petrecut pe când concurenta de la Survivor avea doar 15 ani şi a primit un rol principal într-un serial poliţist. Aceasta juca alături de james Marshall, cel care a jucat în Twin Peaks.

Vezi și: Totul despre Kamara de la Survivor 2023. Cine este și ce nu știai despre ”faimosul” din Dominicană

Cum a ajuns faimoasa să fie actriță

Actrița a povestit întâmplarea incredibilă care a făcut-o să-și clădească o carieră în actorie. „Se făcea că aveam 7 ani şi eram cu părinţii mei la Costineşti. Îmi plăcea mult să mă dau cu banana pe mare. M-am dat cu banana şi după una din căzături m-am uitat în apă şi am văzut mii de meduze sclipitoare care se aliniaseră scriind “Pasiunea ta pentru actorie începe ACUM”. Chiar era scris cu caps lock “ACUM”. True story”, a povestit Ada Dumitru.

Iată și: Codruța Began, atacată la Survivor România pe toate fronturile! Nimeni nu și-o mai dorește în echipă: „O pițipoancă de 16 ani”

Cine este faimosul tată al Adei Dumitru

Pe lângă actorie, concurentei de la Survivor 2023 îi place sportul. Printre pasiunile ei se numără călăria, boxul, cascadorie fil, dar și sporturile extreme, preucum enduro, extreme ski, bungee, free jumps, wake boarding și fly boarding.

Mama Adei Dumitru este Iulia Dumitru, care are o relație de ani de zile cu actorul Bebe Cotimanis. Ada Dumitru are o relație de prietenie cu celebrul actor, dar și una de tată-fiică.

Urmărește și: Cine este cu adevărat Alexandra Porkolab? Am aflat totul despre concurenta de la Survivor România

Ce a declarant Faimoasa înainte de plece spre jungle Dominicană

Ada are o încredere incredibilă în ea și, încă de dinainte de a ajunge în jungla Dominicană, a declarat că are un as în mânecă ce speră să o ajute să câștige această competiție. „Voi fi o zeiță a foametei în Dominicană. Pot să nu mănânc o zi întreagă. Mie îmi place slănina. Mănânc în fiecare zi slănină, e o adicție a mea”, a conchis fiica lui Bebe Cotimanis.

Mai vezi și: Ce a făcut Alex Delea cu banii câștigați la Survivor? Nu o să îți vină să crezi

Cu toate acestea, Ada Dumitru a recunoscut că o să aibă lucruri care o să-i lipsească cât timp va fi departe de casă. „Nu prea am frici, dar poate le descopăr. O să-mi lipsească foarte mult familia, slănina ( pe care o consumă în fiecare zi) și pisica mea Mărioara”, a spus Ada.

Vezi și: Ea este femeia care îi crește copilul Vicăi. Maria, soția lui Victor Pițurcă, arată ca o zeiță la 62 de ani

Aceasta a mai spus că cel mai mult o motivează în competiție faptul că mamaia ei o privește și își dorește să o facă să fie mândră de ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net