Bebe Cotimanis, împreună cu noua familie şi pe scenă

Ultima actualizare:

    Florina Mărcuţă, Bebe  Cotimanis şi copiii lor,  pe vremea când erau  fericiţi împreună. Bebe Cotimanis, alături de  Ada Dumitru, Paula Chirilă  şi noua iubită, Iulia Dumitru,  într-o pauză de repetiţii
Florina Mărcuţă, Bebe Cotimanis şi copiii lor, pe vremea când erau fericiţi împreună. Bebe Cotimanis, alături de Ada Dumitru, Paula Chirilă şi noua iubită, Iulia Dumitru, într-o pauză de repetiţii

Pare că are mai multe în comun cu familia de “adopţie” decât cu familia naturală. Actorul Constantin Cotimanis, care a fost surprins înşelându-şi soţia cu colega de scenă, Iulia Dumitru, este implicat până peste cap în proiecte comune cu noua iubită şi cu fiica acesteia. Iată că meseria îi ajută să fie mereu împreună.

Ironia sorţii! Marile iubiri ale lui Constantin Cotimanis (62 de ani), teatrul şi filmul, sunt cele care i-au destrămat căsnicia cu distinsa Florina Mărcuţă (49 de ani), femeia pe care a luat-o de soţie în 2014, după 15 ani de relaţie. Fostul jurat de la “Românii au talent” (PRO TV) a fost surprins de paparazzi în compania Iuliei Dumitru, actriţa alături de care joacă în piesa de teatru “Old Love”, la teatrul “Alexandru Davila” din Piteşti. Nu au fost fotografiaţi pe scenă, ci pe stradă, de mână, sărutându-se, făcându-şi un selfie, apoi la Mănăstirea Curtea de Argeş. 

Imagini grăitoare, care anunţă finalul căsniciei cu Florina Mărcuţă, de profesie make-up artist. Însă “Old Love” nu este singurul proiect care îi uneşte pe cei doi “porumbei”. Din vara lui 2017, ei au lucrat în paralel la un film şi la o piesă de teatru. Mai mult, în ambele proiecte a fost cooptată şi Ada Dumitru (29 de ani), fiica Iuliei Dumitru, şi ea actriţă talentată. Este vorba despre piesa de teatru “Romeo şi Julieta”, pe care au jucat-o tot la Piteşti, dar şi despre pelicula “Coborâm la prima” (2008), în regia lui Tedy Necula. Din distribuţie, pe lângă Bebe Cotimanis, Iulia Dumitru şi Ada Dumitru mai fac parte Adrian Păduraru, Emilian Oprea, Teodora Mareş, Ela Ionescu.

Filmările au avut loc în vară, în iulie, lună în care Bebe Cotimanis şi soţia sa, Florina Mărcuţă, povesteau despre cât de fericiţi sunt la emisiunea “Vorbeşte lumea”, de la PRO TV. Cine ştie, poate de atunci Cupidon şi-a greşit misiunea şi l-a apropiat de noua iubită, la filmările peliculei “Coborâm la prima”. Culmea, noua cucerire a lui Cotimanis este copia fidelă a soţiei: ambele sunt blonde, au trăsături fine, ochi albaştri şi zâmbet suav. Par şi de aceeaşi vârstă, însă actriţa Iulia Dumitru nu-şi face public anul naşterii, pesemne dintr-o cochetărie feminină lesne de înţeles.

Şi, de parcă şirul coincidenţelor nu ar fi de ajuns, fiica naturală a lui Cotimanis, Adela (29 de ani), pe care o are dintr-o căsnicie anterioară, de 9 ani, seamănă şi la vârstă, şi la chip cu “fata adoptivă”, adică fiica iubitei Iulia Dumitru. Contactată ieri de Click!, Ada Dumitru nu a dorit să comenteze în nici un fel relaţia pe care mama ei o are cu Bebe Cotimanis. Actorul mai are un fiu de 16 ani, pe Matei, din căsnicia cu Florina Mărcuţă. 

Joacă toţi trei în «Romeo şi Julieta»

simeon stalpnicul png

Bebe Cotimanis, Ada Dumitru şi Iulia Dumitru au petrecut mult timp împreună şi la repetiţiile piesei de teatru “Romeo şi Julieta”, după William Shakespeare, care a avut premiera la Teatrul “Alexandru Davila” din Piteşti pe 23 septembrie 2017. Actorul nostru îl interpretează pe părintele Lorenzo, iubita lui este Lady Capulet, mama Julietei, iar Ada o joacă pe Julieta. Practic, cele două sunt mamă şi fiică şi în realitate, şi pe scenă. Bebe Cotimanis şi Iulia Dumitru fac pereche şi în piesa de teatru “Old Love”, pe care o vor mai juca pe 25 februarie, tot la Piteşti. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net