Unde îşi vor petrece luna de miere Maria Constantin şi Marcel Toader EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Maria şi Marcel sunt în toi cu pregătirile de nuntă FOTO: Arhiva personală
Maria şi Marcel sunt în toi cu pregătirile de nuntă FOTO: Arhiva personală

Vara asta vor rata vacanţa, dar abia aşteaptă luna de miere. Pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă, Marcel Toader şi Maria Constantin vor câteva zile doar pentru ei. Şi culmea, nu visează la un sejur într-o insulă tropicală. Fericirea lor constă într-un picnic, la 200 de kilometri de Bucureşti, printre mii de albine.

Nunta bate la uşă, iar Marcel Toader şi Maria Constantin nici nu-şi permit un moment de respiro! Cei doi îndrăgostiţi au parte de o perioadă agitată şi mărturisesc că tânjesc după o vacanţă.

''Nu prea avem timp pentru că avem nişte schimbări majore în viaţa noastră. Pregătirile de nuntă, evenimentele ei, nu prea avem timp. Nouă ne place la mare la noi. Anul trecut am reuşit să ajungem 5 zile în total. Anul ăsta dacă stăm 3 ne ajunge'', a mărturisit Marcel Toader pentru emisiunea Click!, de la Prima Tv.

Şi dacă nu vor avea vacanţă înainte de nunta programată la sfârşitul lui septembrie, nu-i bai! Măcar vor fugi în lune de miere. Marcel şi Maria nu visează însă la vreo insulă îndepărtată. Credeţi sau nu, omul de afaceri vrea să petreacă la picnic.

''Am descoperit când am fost la Târgu Jiu, un loc unde se face multă miere. Este o pădure de salcâmi şi este lumea mierii acolo. Erau numai stupi, mii de stupi. Cred că acolo o să o facem pe iarbă (n.r. luna de miere)'', a mai spus acesta.

Chiar dacă interpreta de muzică populară se teme să nu fie înţepată de vreo albină, nu va renunţa aşa uşor la luna de miere atipică.

''Mie îmi place foarte mult mierea dar sub nicio formă nu o să mă vezi niciodată printre albine pentru că îmi e frică de ele'', a adăugat Maria Constantin.

Până la nuntă, Marcel Toader nu conteneşte să-i facă declaraţii iubitei lui, în fiecare zi. Omul de afaceri s-a lansat de curând şi în politică iar uneori glumeşte că Mariei i-ar sta bine ca nevastă de primar. Cum fiecare dintre ei are câte un băiat, Marcel şi Maria şi-ar dori ca după nuntă să treacă la un alt nivel: ''O fetiţă îmi doresc. Nu ne-am gândit la nume, dar să fie fetiţă'', au mai spus cei doi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net