Traumele neștiute ale Gabrielei Cristea. La ce orori o supunea Marcel Toader

Ultima actualizare:

Puțini sunt cei care își amintesc de traumele suferite de Gabriela Cristea, în mariajul cu Marcel Toader. Prezentatoarea TV a susținut mereu că fostul soț era un bărbat abuzator, care o supunea la numeroase chinuri. 

Citește și: Gabriela Cristea nu uită traumele din trecut! Noi dezvăluiri despre drama trăită cu Marcel Toader

Acum ceva timp, în cadrul emisiunii „Mireasa - capriciile iubirii”, Gabriela Cristea i-a spus uneia dintre concurente faptul că ea a trăit un coșmar alături de Marcel Toader. Fără să-i dezvăluie, însă, numele, prezentatoarea TV a oferit detalii despre chinurile sale. 

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci.

Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea „Mireasa – capriciile iubirii”, acum ceva timp. 

Gabriela Cristea și Marcel Toader
Gabriela Cristea și Marcel Toader

Gabriela Cristea, supusă și la abuzuri fizice

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost soț și soție în perioada 2008 - 2013. În tot acest timp, Gabriela Cristea susține că a îndurat chiar și abuzuri de ordin fizic, iar când și-a dat seama că este prea mult, a pus capăt căsniciei și a divorțat de Toader.

„Da, este adevărat. M-a agresat fizic. S-a întâmplat de două ori. O dată pe 25 decembrie, nu pe 24, așa cum a sugerat Marcel că de fapt am avut o seară magică. Ultima dată s-a întâmplat pe 9 martie. Nu am să intru în amănunte, dar ceea ce pot să spun este că indiferent dacă e mult sau puțin, s-a întâmplat și nu trebuia. Prima dată zici că lucrurile au degenerat din diverse motive, însă a doua oară deja e prea mult. Sunt hotărâtă în privința divorțului, sunt convinsă că e cea mai bună soluție. Indiferent de ceea ce o să-mi rezerve viața, știu sigur că nu mai vreau să continui această căsnicie”, spunea, la un moment dat, Gabriela Cristea.

Citește și - Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Tavi Clonda! Ce i-a transmis soțului, la 3 ani de la cununia religioasă

„Eu nu am avut (n.r. nevoie de un partener „tampon” între două relații serioase). Eu am preferat… După ce am divorțat, că știe toată lumea că am trecut printr-un divorț...

Vai de capul meu, poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos și urât și apăsător, și angoasant, am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Marcel Toader a murit în 2019

Marcel Toader a murit pe data de 3 august 2019, după ce a suferit un infarct. La vremea respectivă, Toader avea 56 de ani. „Nu am mai ţinut legătura cu el şi nici cu familia lui. Îmi pare rău. Dar sigur nu e o glumă? Chiar nu ştiu nimic. Condoleanţe familiei, altceva ce pot să spun!? Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărţit cu el… Nu o să merg la înmormântare“ a spus, atunci, Gabriela Cristea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net