Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Tavi Clonda! Ce i-a transmis soțului, la 3 ani de la cununia religioasă

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit 3 ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar prezentatoarea a ținut să posteze un mesaj emoționant pentru soțul ei.

Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Tavi Clonda!
Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Tavi Clonda!

Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Tavi Clonda: „Soțul meu iubit…”

Gabriela Cristea sărbătorește un moment extrem de important din viața ei, pentru că acum 3 ani a avut cununia religioasă. Prezentatoarea s-a lăsat purtată de val și a vrut să își impresioneze soțul, așa că a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

,,La mulți ani, soțul meu iubit! Azi se împlinesc 3 ani de la cununia noastra religioasa. Vă las aici câteva din momentele surprinse în escapada noastra romantica din Istanbul dar aveți și link în bio cu cel mai recent vlog urcat pe YouTube cu momentele noastre speciale din prima ieșire departe de fetele noastre după mai bine de 5 ani”, a declarat Gabriela Cristea pe Instagram.

Vezi și: Gabriela Cristea, din nou însărcinată? Apariția neașteptată la un eveniment monden. Așa s-a îmbrăcat!

Cum a surprinsă Tavi pe Gabriela Cristea în ziua când s-au împlinit 3 ani de la căsătorie

Nici Tavi Clonda nu a uitat de acest eveniment important, așa că s-a dus acasă cu 3 trandafiri în culorile curcubeului, unul pentru prezentatoare și doi pentru fetițele lor.

Citește și: Soțul Gabrielei Cristea, de urgență la spital: „Nu vă arăt ce am că vă speriați”

Cum a fost cerută Gabriela Cristea de Tavi Clonda

Întrebat într-un interviu dacă a existat o cerere în căsătorie în adevăratul sens al cuvântului, Tavi a mărturisit că înainte de a pleca în vacanță, la Veneția, s-a decis să cumpere inelul de logodna.

Acestuia i-a fost mai greu să își facă curaj și să o ceară pe prezentatoare, însă în penultima zi din vacanță a făcut pasul cel mare.

,,La Veneția, a fost foarte interesant, o să povestesc pe scurt. Știind că o să mergem la Veneția, am cumpărat inelul cu două zile înainte să plecăm, dacă nu mă înșel, sau chiar cu o zi.

Spontan, așa cum am fost toată viața. Am reușit și să găsesc ceva frumos, nu chiar din prima, din a doua, a treia încercare. L-am purtat în Veneția după mine toată perioada, dar nu îmi făceam curaj… Până la urmă, am scos inelul, nu am îngenuncheat, că eram în gondolă… A fost foarte frumos momentul”, a declarat Tavi Clonda acum ceva timp pentru Viva.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net