Gabriela Cristea, pe pefuzii, la spital. Ce probleme are vedeta TV

Ultima actualizare:

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a publicat în mediul online câteva imagini care i-au îngrijorat pe urmăritorii săi. Aceasta apare întinsă pe patul de spital, cu perfuzia la mână. Iată cu ce probleme se confruntă!

Gabriela Cristea a ajuns la spital Foto: Arhivă personală
Gabriela Cristea a ajuns la spital Foto: Arhivă personală

Gabriela Cristea trece printr-o perioadă dificilă, având în vedere că problemele de sănătate au dus-o direct la spital. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa - Capriciile Iubirii” s-a fotografiat în timp ce se afla cu perfuzia la mână, semn că s-a simțit rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. 

Gabriela Cristea, pe perfuzii, la spital

Fără să ofere mai multe detalii pe marginea subiectului, Gabriela Cristea a explicat într-un mesaj scurt că „i-a cedat corpul”, astfel că a ajuns la spital. De acum, spune ea, va încerca să fie mult mai atentă în privința stilului ei de viață și să se mai pună, măcar din când în când, și pe primul loc.

Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață.”, a scris Gabriela Cristea, pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Mezina Gabrielei Cristea, de urgență la spital, de Paște! Ce a pățit Iris

Gabriela Cristea a ajuns la spital și de Paște

Așa cum am menționat anterior, se pare că această perioadă este una delicată pentru Gabriela Cristea. Recent, chiar în seara de Paște, prezentatoarea TV a ajuns la spital cu una dintre fetițele ei, după ce micuța s-a simțit rău.

Vedeta TV a explicat atunci că Iris a făcut febră, astfel că ea și partenerul ei, Tavi Clonda, s-au îngrijorat destul de tare. În cele din urmă, medicii au descoperit că fetița făcuse o indigestie destul de urâtă, după ce soții au fugit cu ea direct la spital.

La fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febră și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice.”, a declarat Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii sale, la momentul respectiv.

Citește și: Gabriela Cristea, acuzată de reclamă falsă. Ce au descoperit urmăritorii prezentatoarei

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png