Mezina Gabrielei Cristea, de urgență la spital, de Paște! Ce a pățit Iris

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut prin momente delicate de Paște. Soții au ajuns la spital cu mezina familiei, după ce aceasta s-a confruntat cu probleme de sănătate. Din fericirea, starea micuței este una bună în prezent, iar vedeta poate respira ușurată. 

Gabriela Cristea a trecut prin momente delicate de Paște
Gabriela Cristea a trecut prin momente delicate de Paște

Gabriela Cristea prezintă emisiunea „Mireasa. Capriciile iubirii" și nu ezită să facă mărturisiri telespectatorilor. În ediția de luni, 25 aprilie, Gabriela Cristea a avut parte de o supriză din partea soțului ei.

Tavi Clonda a pășit în platoul emisiunii însoțit de cele două fiice ale cuplului, Thea Iris, în vârstă de trei anișori și Bella Margot Victoria, de patru ani. Prezentatoarea a ciocnit ouă cu mezina familiei și le-a povestit celor aflați în fața micilor ecrane că a trecut print-un episod neplăcut chiar de Paște. 

Citește și: Gabriela Cristea, chinuită de dureri atroce 

Gabriela Cristea a mărturisit că întotdeauna de sărbători pare să fie urmărită de ghinion, iar cineva din familia ei se confruntă cu probleme de sănătate. Așa s-a întâmplat și anul acesta, de Paște, când Iris a suferit o indigestie severă și a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și reveni complet. 

„Noi suntem niște părinți extrem de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice'', a povestit Gabriela Cristea. 

Cum s-au cunoscut Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de opt ani și au împreună două fetițe care reușesc să le aducă zâmbetul pe buze de fiecare dată. Gabriela și Tavi s-au cunoscut în platoul unei emisiuni, iar primele interacțiuni dintre ei au fost unele neobișnuite, după cum a povestit prezentatoarea.

„Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa ziua. Și i-am zis «ce cămașă mișto are», dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis «Am poftit la rochia ta». Iar eu m-am șocat și am zis «Cum îndrăznește să spună așa ceva», dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit dacă se dă la mine. Și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, povestea Gabriela Cristea. 

Gabriela Cristea nu este ocolită de problemele de sănătate. Prezentatoarea are dureri cumplite de sciatică și efectuează adesea vizite medicale pentru a se asigura că situația este ținută sub control.

Vezi și: Gabriela Cristea. acuzată de reclamă falsă

Cu ani în urmă, în timpul unei vacanțe romantice în Italia, la începutul relației cu Tavi Clonda, a suferit o criză de sciatică care i-a creat mari probleme de cap, însă recuperarea a fost una rapidă, din fericire. Anul acesta problemele au reapărut, așadar vedeta nu a stat mult pe gânduri și a mers la doctor. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net