Surpriză de proporții în casa «Mireasa - Capriciile Iubirii!» Alături de cine a venit însoțită Gabriela Cristea în platoul emisiunii

Ultima actualizare:

Surpriză de proporții pentru concurenții și fanii emisiunii ''Mireasa'', Gabriela Cristea a venit însoțită în platoul emisiunii de fetițele ei. Reacția celor din jur a fost uimitoare.

Gabriela Cristea are două fetițe
Gabriela Cristea are două fetițe

Pe lângă cariera de succes, Gabriela Cristea are și o familie minutată cu care se mândrește. Recent, prezentatoarea emisiunii ''Mireasa - Capriciile iubirii'' și-a surprins fanii atunci când, în platoul îndrăgitei emisiuni, au apărut și cele două fetițe ale cuplului Cristea - Clonda.

Putem spune că vedeta a îmbinat utilul cu plăcutul, și astfel și-a făcut și meseria de moderator, dar și pe cea de mamă.

În emisiunea cu pricina, Gabriela a venit alături de două invitate speciale, fetițele sale.

Motivul este unul cât se poate de normal. Nu au avut cu cine să le lase acasă pe cele mici. Dacă până acum cel care se ocupa de fetițe, cât Gabriela era la emisiune era chiar Tavi Clonda, acum, acest lucru nu a mai fost posibil. Artistul se afla, și el, la filmări și nu putea avea girjă de ele.

Cum a decurs emisiunea

Citește și Un jurnalist din Brăila acuză DIICOT că a confiscat laptopurile și telefoanele întregii redacții. Clipul de la care a pornit totul 

Emisiunea nu a fost una cu peripeții, cel puțin, nu din cauza fetițelor. Acestea și-au făcut de treaba cu cei din echipă, s-au jucat, dar fără a o întrerupe pe Gabriela.

Ba mai mult, cele două au decis să-i facă mamei lor și o surpriză și au apărut frumos aranjate și machiate. Concurenții au fost plăcut surprinși de cele mici și, cu siguranță, își doresc să le mai vadă.

Gabriela Cristea, mesaj emoţionant pentru soţul ei, după opt ani de relaţie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Ei sunt împreună de 8 ani, au două fetițe și multă iubire de oferit.

La începutul anului, când aceștia au aniversat relația, Gabriela a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

  „8 ani de când am făcut poza asta, dacă puteți să vă închipuiți…când au trecut? Dar dacă mă uit la câte s-au “adunat” pe lângă noi realizez că aveam nevoie de acest timp,'' a fost mesajul publicat de Gabriela Cristea.

Citește și Oana Zăvoranu își bate joc de Gabriela Cristea și Tavi Clonda: «Nehaliții!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net