Gabriela Cristea, declarație de dragoste tulburătoare de Ziua bărbatului

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare cu ocazia ''Zilei Bărbatului''. Mesajul a fost dedicat soțului ei.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au două fiice, Bella Victoria Margot (3 ani) şi Iris Thea (1 an)  jpeg

După ce domnii își răsfață iubitele cu ocazia ''Zilei Internaționale a Femeii'', vine și rândul bărbaților să fie apreciați și lăudați. Cum tradiția populară românească spune că imediat dupa ''Ziua Femeii'' urmează ''Ziua Bărbatului'' vedetele își arată dragostea pentru partenerii lor și pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea și-a surprins partenerul cu un mesaj emoționant. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie în care Tavi Clonda dormea alături de una dintre fetițe. Imaginea era însoțită și de câteva cuvinte ce au emoționat fanii.

image

 ''Patul este mare, dar ei împart o bucățică mică din el, pernele sunt 6 la număr în pat, dar ei împart doar una pe din două. Bucățica mea de Rai de pe pământ este acasă. La mulți ani de ziua bărbatului!”, este mesajul scris de Gabriela Cristea.

Postare apreciată de fani

Postarea a fost imediat apreciată de fani, strângând mii de like-uri și zeci de comentarii.

''Ce frumoși sunt'', ''Ce poză frumoasă'', ''Ce mult vă apreciez'', sunt doar câteva dintre comentariile primite de prezentatoare.

De asemenea, și Tavi Clonda a avut mesaj înduiosător pentru Gabriela Cristea, dar și pentru toate femeile importante pentru el.

  „Ce pot să spun în această zi specială…? Am fost și sunt înconjurat «numai» de fetițe…DA, fie că e soție, mamă, bunică, soră, ele toate au rămas în sufletul lor niște fetițe care merită toată iubirea, protecția, respectul și alintul meu…. La mulți ani dragele mele! Vă iubesc!”, este mesajul scris chiar de Tavi Clonda, cu ocazia zilei de 8 martie.

  Gabirela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu recunoscut ca fiind de neclintit. Cei doi au o relație puternică și o familie minunată, cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia. Prezentatoarea de la Antena Stars și soțul său trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 8 ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetiție extrem de adorabile.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net