Sărbătorim micile vedete din showbiz! Cum s-au transformat copiii Gabrielei Cristea și ai lui Cătălin Măruță

Ultima actualizare:

Thea Iris Selena, fiica cea mică a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, este sărbătorita zilei de 17 martie! Micuța împlinește trei ani, iar părinții i-au transmis, încă din zorii zilei, cele mai frumoase urări. Cu o zi înainte, alt cuplu din showbiz-ul românesc a avut motiv de bucurie: fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a împlinit 11 ani și a fost sărbătorit așa cum se cuvine!

David Măruță a împlinit 11 ani
David Măruță a împlinit 11 ani

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună două fetițe: Bella Victoria Margot, în vârstă de patru anișori și Thea Iris Selena care pe 17 martie împlinește trei ani.

Cei doi și-au dorit foarte mult să devină părinți, iar Gabriela Cristea a urmat nenumărate tratamente de fertilitate. Întreaga experiență a fost una de lungă durată și complicată, însă iată că dorința le-a fost îndeplinită, iar în prezent au o familie frumoasă și fericită. 

Așa cum era de așteptat, părinții Selenei s-au grăbit să îi transmită cele mai bune gânduri încă de la primele ore ale dimineții. Tavi Clonda a distribuit pe contul personal de Instagram imagini în care apare alături de sărbătorită. Artistul a distribuit fanilor mai multe cadre în care poate fi observat cât de mult a crescut fetița, dar și cât de mândru este soțul Gabrielei în ipostaza de tată.

David Măruță a împlinit 11 ani pe 16 martie 

Pe 16 martie, Cătălin și Andra l-au sărbătorit pe cel mai mare dintre copii. David a împlinit 11 ani și a primit, la rândul lui, nenumărate urări din partea părinților, dar și a fanilor pe care îi are deja. Amintim că ambii copii a prezentatorului de la PRO TV au conturi de Instagram, probabil gestionate de părinți, unde sunt foarte activi și distribuie momente de familie. Contul lui David Măruță este urmărit de aproape 100.000 de persoane, în timp ce pagina personală a Evei este apreciată de nu mai puțin de 330.000 de oameni!  

Atât Eva, cât și David sunt obișnuiți cu expunerea publică și se simt confortabil în fața camerelor de filmare. Cătălin distribuie adesea filmulețe amuzante care îi au protagoniști pe cei doi copii, iar aprecierile fanilior nu întârzie niciodată să apară. Eva este cunoscută pentru replicile sale acide și atitudinea revoltată, în timp ce David pare să fie mai temperat, dar întotdeauna pus pe mici șotii. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net