Iată cum îl răsfață Gabriela Cristea pe Tavi Clonda. Ce face la primele ore ale dimineții

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Dragostea dintre cei doi se vede cu ochiul liber, iar prezentatoarea nu ratează nicio ocazie să-și răsfețe soțul.

Gabriela Cristea şi  Tavi Clonda sunt cazaţi la un resort de lux de pe braţul Kassandra  jpeg

După 8 ani de când Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu, flacăra iubirii este încă aprinsă, iar relația acestora este din ce în ce mai puternică. Prezentatoarea tv își adoră soțul și îl surpinde mereu cu mici atenții.

Citește și Oana Zăvoranu își bate joc de Gabriela Cristea și Tavi Clonda: «Nehaliții!» 

Surpriză declicioasă

Recent, vedeta i-a făcut o surpriză matinală lui Tavi Clonda. Gabriela Cristea a pregătit un mic dejun delicios pentru partenerul său, fapt ce l-a bucurat pe acesta. Mândru tare de soția sa, artistul a postat imediat imaginea cu surpriza culinară pe rețelele sociale.

image

Însă nici Tavi Clonda nu se lasă mai prejos și mereu își surprinde iubita cu declarații de dragoste și cuvinte frumoase postate pe rețelele de socializare. Aceștia sunt foarte activi în mediul online și își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac. 

Citește și Gabriela Cristea, acuzată de reclamă falsă. Ce au descoperit urmăritorii prezentatoarei 

Cei doi au împreună două fetițe pe care le adoră. Recent, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit ziua celei mici, o bucurie mare pentru cei doi. Mai mult, Gabriela a dorit să-i transmită un mesaj fetiței, pe rețelele sociale.

''3 ani de Iris! 3 ani de bucurie nemărginită! 3 ani de când ne arăţi cât de frumoasă e viaţa cu “Prâslica” răsfăţată, dar şi 3 ani de când simt că viaţa goneşte parcă prea repede. Acum “eşti fetiţă mare”, aşa cum spui tu, dar pentru mine ai să rămâi mereu “mică mea mică”. Am să păstrez mereu parfumul tău de bebeluşă şi bucuria momentelor când te ţineam la sân şi eram doar noi două, era acel moment al nostru.

Astăzi ai avut prima petrecere “departe de noi”, la grădi, iar pentru prima dată ţi-a fost “complice” surioară ta mai mare. Afară de faptul că nu mai concep viaţa fără tine şi că te iubesc necondiţionat, vreau doar să-ţi spun că mami şi tati o să fie aici oricând şi oricum să te prindă în braţe ca pe floare. La mulţi ani,copil bucurie, la mulţi ani îngerul nostru! La mulţi ani, Thea Iris Selena!”, a postat Gabriela Cristea pe reţeaua de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net