Gabriela Cristea, ne-a făcut marea dezvăluire! Își mai dorește sau nu copii?

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au una dintre cele mai apreciate relații din showbiz-ul românesc. Aceștia au o legătură de peste 7 ani, pe care au presărat-o cu dragoste și respect pe tot parcursul ei. Din povestea lor de iubire au rezultat două fetițe superbe, care le înseninează fiecare zi. Întrebarea zilei este: își mai doresc sau nu copii?

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Cu cei doi îndrăgostiți, dar și cu minunatele lor fetițe ne-am întâlnit la avanpremiera unui film de animație. Și pentru că i-am văzut extrem veseli și relaxați, i-am invitat la o discuție pentru a afla secretele unei familii fericite. Am vorbit despre copii, relaxare, timp de calitate, dar nu am ratat nici discuția despre carieră. Am aflat și dacă Gabriela Cristea își mai dorește sau nu încă un copil.

Citește și: Soțul Gabrielei Cristea, de urgență la spital: „Nu vă arăt ce am că vă speriați”

  • Cum este când ieșiți toți împreună?

Este complicat, dar frumos în același timp. Este complicat pentru că Iris vrea mereu în brațe, iar eu asud tot timpul din cauza faptului că este foarte cald.

  • Este greu cu două fetițe?

Citește și: Vedete din showbizul românesc care își serbează ziua de nume de Florii. Nu te așteptai!

Este greu, dar nu la fel de greu ca atunci când erau foarte mici. Acum lucrurile s-au mai liniștit și sunt mai cooperante și este ok, nu ne plângem. Toată lumea are copii, trec prin ce trecem noi, este o normalitate până la urmă.

  • V-ați gândit să mai aveți un al treilea copil, poate lucrurile se mai schimbă?

Nu, un al treilea nu mai facem, nici al patrulea, nici al cincilea și tot așa, dar poate dacă eram mai tineri puțin am mai fi făcut.

  • Cum îmbini cariera cu viața de familie?

Este greu, dar se poate. În condițiile în care există iubire în familie se poate. Este importaant ca partenerii să se ajute. Am pierdut niște oportunități în carieră, dar nu ne pare rău. În viață trebuie să faci alegeri, iar uneori trebuie să lași oportunitățile să se ducă în favoarea copiilor.

  • Ce metode de relaxare aveți?

Stăm acasă, pentru că ne-am amenajat foarte frumos acasă. Curtea noastră este ca la un all inclusive, adică avem tot ce ne trebuie. Chiar ne relaxăm în intimitatea casei.

  • Cum mai este atmosfera la serviciu?

Este bine, acum suntem în vacantă, ne simțim bine, este ok.

  • Îți era dor să prezinți o astfel de emisiune? Știu că ai mai prezentat un astfel de format acum o vreme

Mă bucur că se întâmplă din nou, pentru că un astfel de show încă își are locul pe piața din România și ne bucurăm câ încă telespectatorii sunt mulți.

  • Ce planuri de vacanță aveți?

Planuri de vacanță, da, avem, dar nu știm exact. Am fost anul ăsta în Egipt, Spania și puțin pe la mare la noi. Poate mai mergem la mare la noi. Mai mergem 3 zile într-un city break, în Turcia. Un city break de gagicăreală, doar eu cu Tavi.

Gabriea și Tavi, relație și carieră

Gabriela Cristea și soțul ei, artistul Tavi Clonda, și-au oficializat relația în anul 2015, iar împreună au împreună două fiice, pe Iris Thea Selena și Victoria Bella Margot.

Cuplul a trecut prin perioade mai bune și mai puțin bune, însă niciodată nu au renunțat la relația lor de iubire. Gabriela Cristea se mai poate declara o femeie împlinită, deoarece în afară de faptul că are o familie ce o iubește, are și o carieră în plină ascensiune. Frumoasa prezentatoare moderează emisiune  ‘’Mireasă - Capriciile iubirii’’, ce se bucură de un adevărat succes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net