Gabriela Cristea, din nou însărcinată? Apariția neașteptată la un eveniment monden. Așa s-a îmbrăcat!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și-a făcut apariția alături de soțul ei Tavi Clonda și cele două fiice superbe, la evenimentul de lansare a unui film de animație. Prezentatoarea arăta foarte schimbată, iar formele ei ar putea indica că este posibil să fie însărcinată. Click! a fost la fața locului pentru a vă oferi toate detaliile. 

Gabriela Cristea, din nou insarcinată? Aparitia neașteptată la un eveniment monden. Așa s-a îmbrăcat
Gabriela Cristea, din nou insarcinată? Aparitia neașteptată la un eveniment monden. Așa s-a îmbrăcat

Gabriela Cristea a participat împreună cu familia la premiera filmului de animație «Gașca Animăluțelor». La eveniment au luat parte vedetele care și-au împrumutat vocea personajelor, printre care se numără și jurnalistul Click!, Gheorghe Gelu, care a făcut parte din distribuția producției de animație. 

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au refuzat participarea la America Express! Ce planuri au

Una dintre prezențele surprinzătoare de la eveniment a fost Gabriela Cristea, al cărui look era total transformat. Vedeta era cu zâmbetul pe buze și radia de fericire, în prezența micuțelor și a lui Tavi Clonda și purta o rochie largă cu flori, menită să-i acopere formele, așa că fanii s-au întrebat dacă nu cumva Gabriela Cristea este de fapt gravidă. 

Un alt aspect care a trezit suspiciuni cu privire la o posibilă sarcină este faptul că vedeta pare că încearcă să-și ascundă formele, ceva mai rubensiene în ultime vreme, în ținute largi, așa cum a făcut-o și la cel mai recent eveniment. Oare Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să devină din nou părinți? 

Numai timpul poate spune dacă prezentatoarea are de gând să-și extindă familia cu un nou membru. Din imaginile surprinse de fotoreporterii Click!, Gabriela și Tavi Clonda par să se înțeleagă de minune și sunt nedespărțiți de fiicele lor, Victoria și Iris. 

Nu rata nici: Gabriela Cristea, pe pefuzii, la spital. Ce probleme are vedeta TV

Gabriela Cristea suferă pentru frumusețe. Ce intervenție și-a făcut?

Gabriela Cristea a suferit recent o intervenție estetică la nivelul feței deoarece era nemulțumită de cele câteva riduri pe care le avea, astfel că s-a lăsat cu încredere pe mâna medicilor. 

Prezentatoarea a fost dintotdeauna sinceră în ceea ce privește micile retușuri la care mai apelează uneori pentru a aduce îmbunătățiri look-ului, așa că cea mai recentă sesiune de «beauty» a fost documentată de vedetă chiar pe conturile de socializare.

Vezi și: Surpriză de proporții în casa «Mireasa - Capriciile Iubirii!» Alături de cine a venit însoțită Gabriela Cristea în platoul emisiunii

Gabriela Cristea a povestit fanilor ei că a decis să recurgă la câteva injecții cu toxină botulinică pentru ștergerea ridurilor. Vedeta a dat detalii despre această procedură, spunând că nu este foarte dureroasă, iar rezultatele sunt pe placul ei, astfel că merită tot efortul. 

Astăzi a fost o altă zi de vacanță în care am făcut “ceva” doar pentru mine. Am făcut o ședință de injectare cu toxină botulinică în zona frunții, pentru netezirea ridului dintre sprâncene.

Este singurul loc care îmi da bătăi de cap, iar acum este a două oară când îmi fac această procedura. Procedura a durat mult mai puțin decât măsurătorile. Dacă mă întrebați dacă doare, nu prea. Disconfortul este mai mult psihic, iar rezultatul, care se instalează cam în două săptămâni, te face să uiți de ace.”, a povestit Gabriela Cristea pe contul său de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net