Gabriela Cristea și Tavi Clonda au refuzat participarea la America Express! Ce planuri au

Ultima actualizare:

„Asia Express” se transformă în cel mai nou sezon în „America Express”, iar mai multe vedete autohtone au primite oferta de a participa în aventura americană. Printre acestea se numără și soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda, însă cei doi au refuzat. Iată motivul!

Soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost printre primii contactați să ia parte la marea aventură a show-ului. Deși admiratorii lor și-ar fi dorit, cu siguranță, să îi vadă pe cei doi  pe micile ecrane, în timpul probelor de la „America Express”, iată însă că partenerii au fost nevoiți să refuze oferta.

Citește și: Tavi Clonda nu o lasă pe Gabriela Cristea să doarmă cu fetițele: «Copiii sunt copii, soțul este soț»

Motivul pentru care Tavi Clonda și Gabriela Cristea au refuzat participarea la „America Express”

Tavi Clonda a dezvăluit de curând și motivul care a stat în spatele deciziei lor. Fiind părinți „cu normă întreagă”, muzicianul a explicat că nu a putut semna contractul. De asemenea, nici prezentatoarea TV nu a putut renunța la emisiunea ei.

Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs. Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema.”, a declarat Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea, acuzată de reclamă falsă. Ce au descoperit urmăritorii prezentatoarei

Soții iau în calcul să participe anul viitor!

Cu toate acestea, cei doi soți se gândesc la posibilitatea de a participa la „America Express” anul viitor, când fetițele lor vor mai crește. Momentan, a mai spus el, e greu să plece alături de soția lui chiar și într-o mică vacanță în doi, având în vedere că trebuie să se gândească și la fiicele lor.

Partenerii au găsit însă rapid soluția, amenajând în curtea casei lor o piscină, pentru momentele în care vor să aibă parte de relaxare.

Cam greu cu fetele. De-o vacanță în doi nu cred că-i cazul. Piscina e aproape gata și vom sta acasă, că ne place. Am fost în Spania, cu fetele, iar în vacanța de vară vom merge tot lângă Barcelona, și tot în patru. Avem niște prieteni care s-au mutat recent acolo, au vilă cu piscină. E foarte frumos la ei.”, a declarat soțul Gabrielei Cristea, pentru Impact.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net