Tavi Clonda nu o lasă pe Gabriela Cristea să doarmă cu fetițele: «Copiii sunt copii, soțul este soț»

Ultima actualizare:

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea și partenerul ei, Tavi Clonda, au una dintre cele mai apreciate relații din showbiz-ul autohton. Cei sunt împreună de 7 ani, iar din povestea lor de iubire au rezultat două fetițe, care au devenit grija lor principală, însă acest lucru nu înseamnă că Tavi Clonda o lasă pe soția lui să le ofere toată atenția ei doar celor mici. Iată ce a declarat!

Tavi Clonda, despre secretul unui mariaj reușit Foto: Arhivă personală
Tavi Clonda, despre secretul unui mariaj reușit Foto: Arhivă personală

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt adesea văzuți drept un cuplu model, cei doi comportându-se ca doi îndrăgostiți, chiar și după 7 ani de mariaj. Aceștia au împreună două fetițe, pe Victoria și Iris, iar muzicianul a dezvăluit de curând care e secretul unei relații sănătoase atunci când se ajunge în acest punct al căsniciei.

Tavi Clonda, despre secretul unui mariaj reușit

Dacă mulți ajung să își cam neglijeze partenerul odată ce au devenit părinți, atenția lor îndreptându-se în mod exclusiv către cei mici, ei bine Tavi Clonda a mărturisit că la ei în familie „copiii sunt copii, iar soțul este soț”!

Fiind întrebat dacă cele mici își doresc să mai doarmă alături de mama lor, din când în când, Tavi Clonda a explicat că fetițele au fiecare camera personală, iar el este cel care o are pe soția lui alături în fiecare noapte. Desigur, dacă apar probleme, cei doi știu cum să le gestioneze, dar au decis să le învețe pe micuțele lor să doarmă singurele, pentru a putea petrece în continuare timp în doi.

Vrând, nevrând, s-a schimbat (relația lor de când au apărut copiii n.r). Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei. Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele.

Este greu, dar i-am spus Gabrielei: „Copiii sunt copii, soțul este soț”. Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. (..) Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei.”, a declarat Tavi Clonda, pentru ego.ro.

Citește și: Iată cum îl răsfață Gabriela Cristea pe Tavi Clonda. Ce face la primele ore ale dimineții

Soții găsesc mereu timp pentru a-l petrece împreună

Cei doi parteneri își găsesc astfel timp și pentru ei, deși se împart între programele încărcate și creșterea celor două fetițe. Nu este ușor, spune Tavi Clonda, dar este necesar. Relația lor s-a mai schimbat de când au apărut copiii, așa cum era de așteptat, însă cei doi profită acum de orice moment pe care îl pot petrece împreună, fie că doar aleg să stea pe terasă, spre exemplu.

S-a schimbat totul după ce am făcut copiii. Ne gândeam la ce făceam toată ziua, în afară de emisiune. Mergeam și ne plimbam, stăteam cu prietenii, făceam grătare, plecam la munte destul de des…este o perioadă pe care am uitat-o cumva, chiar zilele trecute ne-am adus aminte.

Era frumos, era o libertate, dar a trecut perioada respectivă. Ne bucurăm pentru că am făcut copii, suntem într-o altă etapă a vieții noastre și ne concentrăm pe prezent și pe viitor.

De exemplu, îmi doresc să o scot la film pe Gabriela săptămâna viitoare. S-a făcut și vremea frumoasă acum. De asemenea, ne place foarte mult să stăm și acasă, pe terasă, după ce adorm copiii. Gabriela este obosită de la emisiune, dar mai stăm puțin.

Chiar astăzi ne-am găsit timp, am profitat pentru că este și bunica pe la noi. Am făcut o plimbare în jurul Bucureștiului. Cam greu găsim timp, poate după ce se culcă ele sau când sunt la grădiniță.”, a mai adăugat cântărețul.

Citește și: Gabriela Cristea, acuzată de reclamă falsă. Ce au descoperit urmăritorii prezentatoarei

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net