Gabriela Cristea, înșelată de Tavi Clonda. L-a prins cu fosta în parcare la mall

Ultima actualizare:

Deși acum au o căsnicie fericită, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut parte și de momente neplăcute la începutul relației. Prezentatoarea a vrut să îi facă o surpriză tatălui fetițelor sale, de ziua lui de naștere. Aceasta i-a cumpărat un tort și l-a așteptat în parcarea unui mall, însă Tavi se afla în mașină cu fosta lui iubită, în drum spre Brașov.

Gabriela Cristea era despărțită de soțul său de atunci, Marcel Toader, iar cu Tavi Clonda era abia la începutul relației. De supărare, Gabriela a mâncat tortul împreună cu prietena sa, cu toate că ținea dietă.

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Tavi Clonda! Ce i-a transmis soțului, la 3 ani de la cununia religioasă

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că ea l-a mâncat cu prietena cu care era în mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda pentru impact.ro.

Vezi și: Gabriela Cristea, ne-a făcut marea dezvăluire! Își mai dorește sau nu copii?

Tavi Clonda a mărturisit că după ce relația lor a devenit una serioasă, în fiecare an și-a petrecut ziua de naștere pe platourile de filmare, acolo unde primea mai multe torturi. Acesta nu își amintește cum era viața lui înainte să aibă copii, însă recunoaște că singura grijă pe care o avea era să dea de mâncare la căței.

Citește și: Gabriela Cristea, din nou însărcinată? Apariția neașteptată la un eveniment monden. Așa s-a îmbrăcat!

Artistul le-a recomandat oamenilor să se bucure de timpul liber pe care îl au, întrucât acesta va dispărea odată cu venirea pe lume a copiilor.

Căsnicia Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea a fost căsătorită până în anul 2013 cu Marcel Toader. După despărțire, prezentatoarea nu și-a mai dorit pe altcineva în viața ei. Aproximativ șase ani mai târziu, omul de afaceri a murit, în urma unui stop cardiac.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit soț și soție în anul 2015, atunci când au făcut cununia civilă, după aproximativ doi ani de relație. După ce prezentatoarea a născut al doilea copil, în 2019, cei doi s-au cununat și religios. Gabriela și Tavi au împreună două fetițe, pe Victoria și pe Iris.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net