Gabriela Cristea, mesaj emoționant după ce a ajuns la spital. De ce afecțiune suferă pentru a treia oară anul acesta

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea a anunțat care este starea ei de sănătate, dar și motivul pentru care a ajuns pe patul de spital în dimineața zilei de sâmbătă, 29 octombrie. Vedeta de la Antena Stars le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de încurajare.

Gabriela Cristea, mesaj emoționant după ce a ajuns la spital
Gabriela Cristea, mesaj emoționant după ce a ajuns la spital

Gabriela Cristea: „Am nevoie să fiu sănătoasă pentru mine și familia mea”

Prezentatoarea show-ului „Mireasa: Capriciile Iubirii” a îngrijorat pe toată lumea în clipa când soțul ei, Tavi Clonda, a publicat câteva imagini și clipuri video în care Gabrielei Cristea i administra o perfuzie.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet pentru mesajele de încurajare din acest weekend. Da, am fost bolnavă și taaaaare tristă din cauza asta”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram, unde a anunțat și ce afecțiune are.

Ce a pățit Gabriela Cristea? „Azi a fost prima zi fără febra și frison”

Vedeta de la Antena Stars a anunțat că pentru a treia oară în ultimele patru luni a făcut colică renală. Gabriela are nevoie de o pauză „să se curețe organismul”, după ce va termina tratamentul. Ulterior, soția lui Tavi Clonda va merge să facă investigații suplimentare.

„Este a treia oară când fac colică renală în ultimele 4 luni, deci este îngrijorător. Acum sunt bine, pe tratament încă dar nu mai pot continua așa la nesfârșit pentru în curând am să devin imună și la antibiotic.

După seria de tratament în curs am nevoie de o pauză să se curețe organismul și am să merg la investigații suplimentare. Am nevoie să fiu sănătoasă pentru mine și familia mea, am nevoie să fiu sănătoasă ca să-mi duc proiectele la bun sfârșit.

Azi a fost prima zi fără febră și frison, prima zi în care am ieșit din casă și am început să mă simt din nou bine. Gândurile voastre mi-au dat putere și va mulțumesc că mi-ați scris. Vă îmbrățișez cu drag!, a scris Gabriela Cristea pe pagina ei de Instagram.

Gabriela Cristea a ajuns la Spital

Gabriela Cristea a ajuns la spital
Gabriela Cristea a ajuns la spital

Vineri noaptea, cunoscuta prezentatoare nu s-a simțit bine și a apelat la ajutorul medicilor. Gabriela Cristea fost dusă de soțul ei la o clinică privată.

Incidentul s-a petrecut la doar trei zile după ce vedeta de televiziune a împlinit vârsta de 48 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image png
image
actualitate.net