Gabriela Cristea, pe mâna esteticianului! La ce procedură a apelat

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea face parte din categoria persoanelor publice care își recunosc intervențiile estetice, astfel că nu se ferește să publice imagini chiar de pe scaunul medicului estetician! Iată la ce procedură a apelat prezentatoarea TV!

Gabriela Cristea, pe mâna esteticianului Foto: Instagram
Gabriela Cristea, pe mâna esteticianului Foto: Instagram

Gabriela Cristea a călcat de curând pragul medicului estetician, dezvăluit că și-a dorit o mică îmbunătățire la nivelul feței. Prezentatoarea TV nu  își neagă intervențiile, fiind foarte deschisă și asumată în această privință. De altfel, aceasta a anunțat și atunci când a decis să își mărească buzele cu acid hialuronic.

Gabriela Cristea, vizită la medicul estetician

Recent, însă, „ținta” Gabrielei a fost alta, și anume câteva riduri de care își dorea să scape. Prezentatoarea TV și-a injectat toxină botulinică (cunoscută și drept botox) în zona frunții, pentru un efect de umplere și netezire.

Vezi și: Gabriela Cristea, acuzată de reclamă falsă. Ce au descoperit urmăritorii prezentatoarei

Astăzi a fost o altă zi de vacanță în care am făcut “ceva” doar pentru mine. Am făcut o ședință de injectare cu toxină botulinică în zona frunții, pentru netezirea ridului dintre sprâncene.

Este singurul loc care îmi da bătăi de cap, iar acum este a două oară când îmi fac această procedura. Procedura a durat mult mai puțin decât măsurătorile. Dacă mă întrebați dacă doare, nu prea. Disconfortul este mai mult psihic, iar rezultatul, care se instalează cam în două săptămâni, te face să uiți de ace.”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de Instagram.

De asemenea, moderatoarea emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii” a publicat în dreptul mesajului și câteva imagini din cabinet, alături de medicul care i-a realizat procedura.

Nu rata: Gabriela Cristea și-a mărit buzele: „Sunt foarte mulțumită, poza este fără niciun filtru”

Gabriela Cristea a intervenit și la nivelul buzelor

Așa cum am menționat anterior, anul trecut, Gabriela Cristea le-a dezvăluit urmăritorilor săi că a apelat și la o intervenție de volumizare a buzelor, explicând că și-a dorit un efect natural, fără să exagereze cu forma sau mărimea. 

Te-ar putea interesa și: Vedete din România care au devenit de nerecunoscut după ce au slăbit

Această metodă estetică este extrem de populară și relativ ușor de realizat, fără să presupună prea mult efort sau o perioadă lungă de recuperare. Injectarea se face cu acid hialuronic, iar buzele capătă volum, în funcție de cantitatea folosită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner cristian arsinel png
dinu maxer instagram jpg
Kevin Costner și Morgan Freeman jpg
BARBIE jpg
Carmen Grebenişan jpg
harry și meghan jpeg