Ce nu știai despre Codruța Began de la „Survivor România”. Este căsătorită cu un bărbat celebru

#Survivor România
Ultima actualizare:

Codruța Began este una dintre Războinicele de la „Survivor România 2023”. Ea s-a născut în Cluj-Napoca, dar trăiește de ani buni în Constanța. În prezent, lucrează ca profesoară de educație fizică și sport, dar este și instructor de aerobic, antrenor personal de fitness.

Deși are 47 de ani, a plecat la „Survivor România” cu gândul să câștige și să se întoarcă cu trofeul acasă, dar Codruța recunoaște că are și temeri mari „Am două frici: una este să nu mă fac de râs și să-i fac pe cei care mă susțin să fie mândri de mine și mi-e frică să nu mă accidentez, pentru că oricui i se poate întâmpla, ca să pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit”, a recunoscut „războinica”.

Citește și: Maria Constantin face dezvăluiri despre realitatea show-ului „Survivor România”

În plus, Codruța Began recunoaște că mai are un minus în această competiție care este greu de gestionat: lipsa familiei. „Soțul și copilul meu. Sunt sufletul meu! Asta îmi va lipsi foarte mult”.

Care crede Codruța Began că sunt atu-urile ei în această competiție

Codruța Began consideră că are câteva atu-uri care o vor ajuta să iasă învingătoare din aventura la care s-a înhămat. Profesoara de sport consideră că are o condiție fizică suficient de bună pentru a putea presta și a duce sarcinile la bun sfârșit. În plus, crede și că mentalul o să o ajute enorm.

Vezi și: Cine este, de fapt, Andrei Neagu, concurent la „Survivor 2023”: „Ce nu te doboară, te ajută să învingi”.

Iar psihic cred că datorită vârstei sunt puțin mai experimentată decât colegii mei. Acum vom vedea, nu știu ce surprize ne rezervă această provocare”, a spus profesoara de sport.

Prin acceptarea acestei provocări, ea își dorește să demonstreze și faptul că vârsta nu te poate împiedica să obții ceea ce-ți dorești. Ea fiind de părere că dacă ești dedicat, muncitor și ai încredere în șansa ta, nimic nu-ți poate sta în cale.

Iată și: Motivul real pentru care Jorge a părăsit Survivor România. Artistul a plecat în lacrimi

Soțul Codruței Began este un mare fost voleibalist

Profesoara de sport este căsătorită cu Radu Began, un fost mare voleibalist, actualmente antrenorul secund al naționalei feminine de volei a României. Codruța are și un băiat care, recent, și-a sărbătorit majoratul.

Din păcate: Zi de coșmar la Survivor România! Doi Faimoși au fost eliminați din concurs

 „Avem băiat major !!! Nu știe că mi-a oferit cea mai frumoasă zi din viața mea acum 18 ani când s-a născut, iar eu nu știu cum să-i mulțumesc pentru asta. Uneori sunt prea aspră, iar alteori sunt prea protectivă, asta din dorința de a-l ști în siguranță. Îmi doresc pt el sănătate și noroc ca să-și poată realiza aspirațiile. Te iubim, dragul nostru, mai mult decât știi!”, a scris Războinica pe o rețea de socializare în iulie, când Erick a împlinit 18 ani.

Nu rata: Acuzații grave în tabăra Faimoșilor. Cine este „perversel” la Survivor România

Profesoara de sport are și certificat de nutriționist

Codruța Began a absolvit un curs acreditat ca să devină tehnician nutriționist în data de 22 iulie 2018. Ulterior, a continuat dezvoltarea în acest domeniu. Ea  a participat și la două workshop-uri din domeniu: Funcțional Training, Modulul 2, în data de 18 noiembrie 2012 și Fit&Fly, Modulul 2, în data de 21 octombrie 2018. Are și un master în Administrarea Afacerilor la Universitatea „Ovidius' din Constanța.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net