Ce profesie are Robert Moscalu de la „Survivor România”. Are două locuri de muncă extrem de solicitante

#Survivor România
Ultima actualizare:

Robert Moscalu este unul dintre „războinicii” participanți la reality-show de supraviețuire „Survivor România”. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, are părul brunet și ochii negri. Concurentul este născut Murfatlar, dar în prezent locuiește în Constanța, alături de soția lui, Iud Armanda, și de fiul său.

Înainte de a pleca în jungla din Republica Dominicană, tânărul a mărturisit că se simte pregătit pentru această aventură și crede cu tărie că o să depășească toate dificultățile pe care o să le întâlnească pe parcursul acesteia.

Citește și: Schimbări de proporții la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul care a pus la pământ toți concurenții

Robert Moscalu și-a dorit să participe la această grea competiție din dorința a-și depăși limitele și să își înfrunte fricile, în speranța că așa o să scape de ele. Însă, tânărul recunoaște că pentru a ajunge acolo unde își dorește va avea mult de tras, o să aibă trasee dificile de parcurs și o luptă aprigă cu lipsa mâncării și a condițiilor de acasă. Ambițios din fire, Robert crede în șansa lui de a se întoarce acasă cu trofeul „Survivor România”.

Vezi și: Ce nu știai despre Codruța Began de la „Survivor România”. Este căsătorită cu un bărbat celebru

Ce profesie are Robert Moscalu

Tânărul participant la Survivor 2023 este absolvent al Liceului Teoretic Murfatlar. Este dedicat familiei și carierei sale. Viața profesională, conform informațiilor pe care le-a postat chiar Robert Moscalu pe pagina sa de Facebook, îi ocupă destul de mult timp, mai ales în sezonul cald, el având două locuri de muncă extrem de solicitante. Războinicul este barman de profesie și lucrează în două locații din Mamaia.

Munca solicitantă este răsplătită pe măsură, fiind cunoscut faptul că un astfel de job, pe timpul verii, și mai ales pe Litoral, îți aduce bani frumușei. Până la urmă, fără muncă nu se poate obține nimic.

Iată și: Chinurile prin care a trecut Alin Chirilă, „războinicul” de la „Survivor România”. A dormit pe străzi, a muncit ca salahor și câștiga 30 de lei pe zi

Cine este Robert Moscalu și cine e soția lui

„Războinicul” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iud Armanda, cea care i-a devenit soție și care i-a dăruit și un fiu. Armanda este încrezătoare că sentimentele pe care și le poartă unul altuia vor dura toată viața și îi este recunoscătoare Războinicului pentru grija pe care acesta io poartă, dar și că i-a apărut în viață.

„Îmi place să cred că povestea noastră nu se va termina niciodată! Dragostea este cel mai de preț lucru și Dumnezeu a știut să-mi trimită cel mai bun și mai curat soț din lume! Mulțumesc pentru că ai atât de multă grijă de mine”, a scris soția lui Robert Moscalu, pe contul ei personal de Facebook.

Vezi și: Cea mai mare frică a lui Dan Ursa de la „Survivor România”. Tot ce nu știai despre marele „războinic”

 Mesajul lui Robert Moscalu, înainte de a pleca la Survivor 2023

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, acolo unde se filmează Survivor România 2023, reality-showul difuzat de PRO TV și prezentat de Dan Pavel, Robert Moscalu mărturisea că cel mai mult îi vor lipsi cei de acasă.

„Salut! Sunt Robert Moscalu Andrei, noul concurent al Survivor România 2023. Aștept să mă susțineți si sa mă urmăriți pe tot parcursul emisiunii”, a scris concurentul pe o rețea de socializare înainte de a lua avionul spre Republica Dominicană.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net