Cea mai mare frică a lui Dan Ursa de la „Survivor România”. Tot ce nu știai despre marele „războinic”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Dan Ursa este unul dintre „Războinicii” de la „Survivor România 2023”. El are 40 de ani, s-a născut în Tășnad, dar locuiește de ani buni la Cluj. Concurentul ocupă în viața reală o funcție în top managementul unei companii. O fire extrem de discretă, ambițioasă și luptătoare, Dan Ursa adoră aventurile, adrenalina și sportul.

Dan Ursa jpeg

Care este cea mai mare frică a lui Dan Ursa

Războinicul, mare fan al provocărilor, și-a dorit enorm să participe la competiția din Jungla Dominicană. Înainte de începerea Survivor 2023, Dan Ursa declara că nu are multe temeri în ceea ce privește aventura pe care tocmai o trăiește, însă își făcea griji cu privire la adaptarea la alimentația precară.

Citește și: Motivul real pentru care Jorge a părăsit Survivor România. Artistul a plecat în lacrimi

„Cea mai mare provocare, cred, va fi lipsa hranei pe tot parcursul emisiunii”, a mărturisit concurentul. De aceea, a plecat pornit să dea tot ce e mai bun și, astfel, să-și ajute echipa să câștige pentru a putea beneficia de cât mai multe recompense.

Vezi și: Adevărul despre participarea Vicăi la „Survivor România”: „Ce a trăit ea o lună acolo este de nedescris”

Acesta a mai recunoscut că are totuși o frică, aceea de a nu-și dezamăgi familia. Cu privire la ceea ce o să-I lipsească în Republica Dominicană acesta a pus pr primul loc familia. „Pentru ei am să lupt cât am să pot de mult. Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză.”, a mai spus bărbatul.

Iată și: Zi de coșmar la Survivor România! Doi Faimoși au fost eliminați din concurs

De ce crede Dan Ursa că are nevoie pentru a ieși învingător

Concurentul de la Survivor 2023 este convins că sunt două elemente importante pentru a putea câștiga această competiție dură: abilitățile fizice și puterea minții. „Pentru a menține calitățile fizice este nevoie de un psihic foarte puternic. Cred că proporția este în favoarea psihicului”, a adăugat Dan Ursa.

Ups: Acuzații grave în tabăra Faimoșilor. Cine este „perversel” la Survivor România

În viața de acasă, Războinicul are o carieră de top. El ocupă o funcție importantă în managementul unei companii: este director de vânzări. În timpul liber, lui Dan Ursa îi place să călătorească, să practice sporturi, și cel mai mult cele de iarnă, dar și echitația, scuba diving și tirul cu arcul. Fiind mare iubitor de adrenalină, nu este deloc de mirare că îi place să zboare cu avioanele de mici dimensiuni.

Dan Ursa a fost în tot felul de aventuri exotice

De-a lungul vieții, concurentul de la Survivor a trăit numeroase aventuri pe care și le amintește și acum cu drag. Printre călătoriile de suflet sunt cele din Thailanda, Turcia, Bangkok sau Zanzibar, dar și de cea în care a stat cu tribul Massai (în Egipt).

Când a ajuns în jungla din Republica Dominicană, Dan Ursa a dezvăluit și care este cea mai mare dorință a lui din acel moment. „Vreau să fac performanță, adică să mă transform dintr-un om simplu într-un războinic, pentru că supraviețuitor sunt deja!”.

Concurentul se descrie ca fiind o persoană ambițioasă și curajoasă, care nu se dă înapoi de la nimic, pregătit pentru orice, fiind gata să-și ajute echipa să câștige.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net