Kamara, prima aniversare departe de cei dragi, în Republica Dominicană

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De la începutul anului, Ghedi Kamara se află în tabăra Faimoșilor de la „Survivor România”, reality-show care se filmează pentru PRO TV în Republica Dominicană. Ziua sa de naștere (19 februarie) de anul acesta este prima care îl prinde departe de cei dragi: fiul lui, Leon (8 ani și jumătate), și partenera sa de scenă și de viață Gabriella Nastas.

Kamara și Gabriella Nastas formează un cuplu și pe scenă, și în viața reală
Kamara și Gabriella Nastas formează un cuplu și pe scenă, și în viața reală

La 19 februarie, Ghedi Kamara a împlinit 47 de ani. Are parte de o petrecere atipică, departe de ai săi. Gabriella Nastas, partenera solistului, cea care se ocupă de rețelele de socializare ale solistului, a transmis, în exclusivitate pentru Click, un mesaj pentru artist. „Azi e ziua celui mai bun omuleț, prieten, confident, partener, coleg pe care-l cunosc eu. Și îi urez un sincer La mulți Ani!!! Cu siguranța dacă era acasă i-aș fi pregătit o surpriză frumoasă la 00.00, cu un tort vegan (AhHah) și artificii, la fel cum am făcut-o și anul trecut, însă momentan îl voi sărbători de la distanță. E prima oară în trei ani de când suntem prieteni, când nu-i acasă și e neobișnuit. Însă am reușit să-i las un mesaj pentru următorul joc de comunicare de Survivor. Dacă va câștiga echipa lui, se va bucură de el și îi țin pumnii”, a spus Gabriella.

Gabriella și Kamara colaborează din 2021. După ce s-au cunoscut au prezentat și un matinal tv împreună, timp de câteva luni. „Este bărbatul pe care îl admir şi mă pot sprijini oricând, la orice oră. Ne uneşte dragostea pentru muzică şi amândoi suntem îndrăgostiţi de ceea ce facem. Suntem prieteni foarte buni şi eu îi ascultam muzica de la AlbNegru încă de mică. Iar acum ne-am cunoscut”, ne spunea Gabriela, la acea vreme. 

Și-a dorit de acum doi ani să participe la „Survivor România”

Gabriella Nastas se ocupă și de promovarea lui Kamara
Gabriella Nastas se ocupă și de promovarea lui Kamara

„Îl susțin din toată inima, chiar dacă îi simt lipsa. Îl vreau câștigător! Și azi, pentru că este ziua lui, îi doresc tot ceea ce îmi doresc și mie, tot ce-i mai bun, pentru că merită. E un om deosebit și îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru el. Kamara este trimis de Dumnezeu în viața mea, cât de mult m-a ajutat, susținut și încurajat acest om, îi voi fi recunoscătoare toată viața. Îl iubesc enorm și vreau să-l știu fericit la Survivor”, a completat Gabriella. 

Kamara și-a dorit încă de acum doi ani să participe la „Survivor România”, dar iată că abia anul acesta i s-a împlinit acest vis. Artistul speră să poată câștiga premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, pentru a-și putea ajuta în continuare fiul, pe Leon, diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală. „Leon o să mai aibă intervenţii chirurgicale. O să trebuiască să mergem în Spania pentru alungire de muşchi, pentru că el are puseu de creştere şi la fiecare puseu de creştere mai mare are nevoie de această alungire de muşchi, încât să nu pună presiune muşchii pe oase şi să se strângă oasele”, ne spunea solistul luna trecută.

Kamara are și o fiică, din prima căsnicie

Kamara și Stephanie Sara au o relație frumoasă acum, potrivit spuselor artistului
Kamara și Stephanie Sara au o relație frumoasă acum, potrivit spuselor artistului

Pentru cei ce nu știu, Kamara mai are un copil, o fiică, dintr-o relație mai veche. Se numește Stephanie Sara şi face 25 de ani în luna august. „Ea lucrează în zona de foto/video, este şi bună cântăreaţă, dar ce-şi doreşte ea mai mult acum e să facă fotografie. A început să meargă la Facultatea de Litere, dar a renunţat, pentru că a zis că poate să înveţe fără să facă facultatea”, povestea pentru Click!, Kamara.

„Când s-a născut ea, imediat au venit alte responsabilități, totul a venit brusc. La 27 de ani am divorțat, din păcate! Nu ne mai înțelegem și nu avea sens să coexistăm, pentru nimic. În prezent mă înțeleg minunat cu Stephanie. Avem o relație foarte deschisă și povestim aproape orice. Este minunată', a mai spus Kamara, acum trei ani, pentru postul tv Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net