Mihai Albu, cu gândul la căsătorie? Bat clopote de nuntă, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu: „Lucrurile nu stau pe loc”

#Exclusiv Click!

Mihai Albu (60 de ani) are gânduri de însurătoare cu actuala lui iubită de profesie medic chirurg! Contactat de Click!, celebrul designer de pantofi ne-a mărturisit că lucrurile între el și partenera lui de viață sunt destul de serioase și nu exclude ca în viitor să ajungă din nou la altar: de această dată cu femeia care i-a schimbat viața în bine, în ultimele luni.

Mihai Albu, din nou mire, la 10 ani de la divorț?

Mihai Albu se recăsătorește la zece ani de la divorțul de Iulia Albu? După ce și-a dat timp de gândire și de liniște timp de câțiva ani, bărbatul se pare că a ales să îi mai dea o șansă iubirii! Norocoasa care l-a determinat să își schimbe această percepție a fost o domniță de profesie medic chirurg, cu care este împreună de aproximativ jumătate de an. Cei doi, în prezent, nu locuiesc împreună, însă nu exclud să se întâmple acest lucru în viitorul apropiat. Ba chiar mai mult, să își jure iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu!

În exclusivitate pentru Click!, Mihai Albu a vorbit despre modul în care decurg lucrurile între el și noua iubită și ne-a povestit faptul că nu exclude nicidecum faptul că ar putea ajunge la altar, dacă toate se desfășoară în ritm normal și natural. 

„Relația mea cu ea este ok. Ne înțelegem bine și lucrurile de la o zi la alta evoluează în bine, ceea ce mă bucură, lucrurile nu stau pe loc între noi doi. Probabil dacă o să ne fie la fel de bine, pe viitor, ca și până acum, o să vină și o căsătorie între noi doi”, a declarat Mihai Albu, pentru Click!.

Mihai Albu, alături de mama sa

După divorțul de Iulia Albu (41 de ani), femeia cu care designerul are o fetiță, pe Mikaela (13 ani), Mihai Albu a decis că cel mai bine este să se mute cu mama sa, Zinaia, care recent a trecut prin momente de cumpănă. Aceasta a alunecat de pe un scaun și s-a ales cu o fractură de bazin, în acest moment fiind imobilizată la pat.

„Mama este la fel, dar sperăm să își revină încetul cu încetul. Acum este cu recuperarea. O să fie bine. Eu unul mă bucur că se mai încălzește afară, se schimbă și vremea în bine, așa că urmează să lansez și o nouă colecție de primăvară de pantofi și tot așa. Iubita mea se înțelege foarte bine cu mama, ne ajută de fiecare dată când are timp. Suntem ca într-o familie. Se implică mult cu mama”, a conchis pentru Click!.

Click! spune

Mihai Albu a fost căsătorit, timp de opt ani, cu Iulia Albu. Însă, din cauza neînțelegerilor și tensiunilor care apăruseră în ultima perioadă, cei doi au decis că cel mai bine este să pună punct mariajului iar fiecare să își vadă de viața sa.

În prezent, Iulia se iubește cu Mike, un român stabilit în Londra de mai mulți ani, care a cerut-o și de soție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net