Mihai Albu, gest impresionantă față de noua iubită. A cucerit-o total cu asta

#Exclusiv Click!

Mihai Albu (60 de ani) și-a găsit sufletul pereche! De trei luni, celebrul designer de pantofi simte că are fluturași în stomac datorită noii sale partenere de viață. Contactat de Click!, creatorul ne-a dezvăluit faptul că are mai multe oferte pentru Revelion, însă orice variantă ar alege, important este să fie alături și iubita.

Mihai Albu a petrecut Crăciunul alături de iubita sa, de profesie medic chirurg. Cei doi se pare că se înțeleg de minune, iar lucrurile merg pe un făgaș cât se poate de normal. Încă de la începutul idilei lor amoroase, designerul de pantofi a mers cu noua lui parteneră de viață acasă, astfel că a prezentat-o mamei sale, care a plăcut-o din prima clipă, după care a decis să îi facă cunoștință și cu fiica sa, Mikaela (13 ani).

Citește și: Iulia Albu, reacție neașteptată despre iubita lui Mihai Albu: „Doamna pare o persoană ... ”

Pentru că sentimentele sunt destul de puternice între cei doi, Mihai Albu se gândește și la căsătorie, însă ia lucrurile treptat. 

„Crăciunul l-am petrecut în familie, alături de mama și iubita mea. A fost foarte frumos. A fost un Crăciun plin de iubire și de liniște pentru noi toți. Mikaela, fiica mea, nu a fost la mine de Crăciun, pentru că așa s-a potrivit programul, dar o să vină după Sărbători și atunci vom petrece timp împreună, așa cum știm noi mai bine și mai frumos.

De Revelion am câteva propuneri, invitații pe care le-am primit din partea unor prieteni, dar, momentan, nu este decis nimic. Oriunde voi merge, important este să fiu alături de iubita mea. Asta contează. Am postat doar două poze pe Facebook împreună și cred că este suficient. Noi preferăm să ne bucurăm de relația noastră.”, a declarat Mihai Albu, pentru Click!.

Mihai Albu nu locuiește cu iubita

Designerul de pantofi și actuala sa parteneră de viață stau în două case separate, asta pentru că Mihai Albu trebuie să aibă grijă de mama sa, care are o vârstă înaintată, iar iubita acestuia locuiește cu fetița ei, pe care o are dintr-un alt mariaj.

Iată și: Cine e noua iubită a lui Mihai Albu? Designerul se pregătește de nuntă: „Ne căsătorim”

„Suntem ok așa cum suntem noi doi, nu avem deloc probleme. Nu ne-am mutat încă împreună, dar suntem bine. Momentan nu avem nici planuri de nuntă, dar părerea mea că nu un act ne ține. Important este să ne înțelegem bine.”, ne declara, la scurt timp după oficializarea relației, Mihai Albu.

Click! spune

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu timp de opt ani, însă, din cauza unor neînțelegeri, cei doi au ales să divorțeze, în 2013. Din rodul iubirii lor s-a născut Mikaela, acum în vârstă de 13 ani. În prezent, Iulia are o relație cu Mike, iar Mihai cu un medic chirurg.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!