Cât de des se vede Mihai Albu cu noua iubită și cum aleg cei doi să își petreacă timpul liber?

Ultima actualizare:

Mihai Albu (60 de ani) iubește din nou! Designerul de pantofi trăiește a doua tinerețe, în taină, alături de un medic chirurg care îl ajută să treacă mai frumos peste zilele dificile din viața sa. Contactat de Click! vedeta ne-a dezvăluit cât de des se vede cu actuala parteneră dar și cât de frumos își petrec timpul liber împreună.

Mihai Albu trăiește o nouă poveste de dragoste
Mihai Albu trăiește o nouă poveste de dragoste

În urmă cu zece ani a divorțat de Iulia Albu

Mihai Albu pare că a tras, de această dată, lozul câștigător în iubire! La zece ani de la divorțul scandalos de Iulia Albu (41 de ani) și după mai multe relații eșuate, pe plan amoros, iată că acesta iubește din nou. Persoana care îi încălzește sufletul este o femeie discretă care lucrează în domeniul medical. De când se cunosc, cei doi par că nu pot aceepta varianta de a nu se vedea în fiecare zi.

“Suntem bine în relația noastră! Mulțumim lui Dumnezeu! Ne vedem aproape în fiecare zi. Ne mai facem vizite unul altuia și totul este perfect. Eu așa zic! De exemplu, weekend-ul trecut am fost, doar noi doi, la Brașov, ne-am plimbat, ne-am relaxat și a fost foarte frumos. Ne comportăm ca oricare cuplu, facem lucruri precum oamenii obișnuiți, cum face fiecare cuplu. Nimic altceva special, petrecem momente de calitate împreună. Iubita mea nu vrea să apară. Chiar mi-a atras și atenția cu privire la acest lucru. Este o persoană care nu e din lumea mondenă și nu înțelege unele lucruri. Când am fost la munte am fost doar noi doi și atât. Fetița ei a rămas la bunici iar mama cu o femeie care ne mai ajută când avem nevoie”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Mihai Albu, fericit în brațele iubitei

Mihai Albu ne-a mai dezvăluit și cum îl răsfață actuala parteneră de viață: “Atunci când mai vine pe la noi, iubita mea îmi mai gătește tot felul de lucruri. Nu vreau să intru în detalii, vă rog să mă înțelegeți. Ajunge cât am spus. Să vedem și ce întorsătură o să ia aceasta relație și dacă o să fie bine între noi vom vorbi mai multe”.

Vezi si: Probleme în paradis între Mihai Albu și noua iubită?: „Nu este totul atât de ușor”

Creatorul de pantofi și-a oficializat relația cu actuala parteneră, anul acesta, pe data de 16 octombrie, cu ajutorul unei postări pe pagina sa de Facebook. Chiar dacă cei doi se înțeleg de minune Mihai Albu și actuala iubită nu locuiesc împreună.

 “Am cunoscut-o, pe iubita mea, în urmă cu câteva luni prin intermediul unor prieteni comuni. Ea are o fetiță de 7 ani și mama a cunoscut-o și pe cea mică, nu doar pe ea. Se înțeleg foarte bine toate trei, fapt ce mă bucură mult. Momentan nu locuim împreună, dar avem planuri în viitorul apropiat să facem acest lucru. Sunt discuții între noi cu privire la acest aspect. Însă sunt și unele lucruri complicate. Eu trebuie să am grijă de mama, este dependentă de mine 24 din 24 de ore, ea are o fetiță de șapte ani, nu că este o problemă micuța, în ceea ce privește mutarea noastră, dar trebuie cântărite foarte bine aceste situații înainte de a face un asemenea pas. Nu este totul atât de ușor”, ne declara acesta, recent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net