Iulia Albu, reacție neașteptată despre iubita lui Mihai Albu: „Doamna pare o persoană ... ”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Albu simte, din nou, fiorii dragostei, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu! Designerul de încălțăminte tocmai ce și-a făcut publică noua relație, cu o tânără de profesie medic chirurg și a declarat că e gata să-și pună, din nou, pirostriile. Contactată de Click!, Iulia Albu a oferit prima reacție despre schimbarea benefică din viața creatorului de pantofi.

Iulia Albu nu e deloc deranjată că fostul soț și-a găsit o iubită Sursa: Facebook
Iulia Albu nu e deloc deranjată că fostul soț și-a găsit o iubită Sursa: Facebook

Mihai Albu își reface viața la 60 de ani, Iulia îi urează succes!

E îndrăgostit lulea și a vrut să afle lumea întreagă. Designerul a postat, duminică seara, poze de la înălțime cu noua aleasă a inimii sale. Este vorba de o tânără de profesie medic chirurg, cu care ar vrea să se căsătorească în curând.

Bucureștiul de la etajul 21…noaptea”, a fost mesajul romantic postat de designer, sub imaginea cu noua iubită.

Fosta soție, Iulia Albu, nu s-a arătat deloc surprinsă de faptul că designerul se pregătește să meargă la altar cu altă femeie, ba chiar le-a urat și casă de piatră prin intermediul Click!.

Iulia Albu, reacție fabuloasă: „Doamna pare o persoană respectabilă”

Noi am contactat-o pe celebra Iulia Albu, prezentatoare, jurat și fashion designer, care a făcut declarații neașteptate despre noua relație a fostului soț. Vedeta este chiar fericită că ex-ul are pe cineva, iar asta pentru ca numele ei să nu mai fie asociat în toate discuțiile.

Întotdeauna mi s-a părut ciudat ca, atunci când o parte dintr-un cuplu divorțat își găsește o jumătate, sa fie întrebată fosta soție, fostul soț, ce părere are in legătura cu asta. Singurul lucru pe care îl am de declarat este că le doresc casă de piatră, să fie cât mai fericiți împreună.

Doamna pare o persoană respectabilă și m-aș bucura ca influența ei asupra fostului meu soț să fie una puternică și, într-un final, fericit, să evităm referirile atât de dese la persoana mea, având în vedere că această relație este între ei doi.

Pentru mine este profund deranjant să primesc mesaje de fiecare dată când fostul meu soț dă interviuri sau apare la televizor că a mai găsit ceva de spus despre mine, după 10 de ani de la divorț”, a declarat Iulia Albu, în exclusivitate, pentru Click!.

Mihai Albu: „Cu timpul ne vom căsători, nu spun nu!”

Mihai Albu are gânduri cât se poate de serioase cu noua achiziție sentimentală. Vrea s-o ia de soție, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu.

Am o iubită, este adevărat. Trec printr-o perioadă foarte bună a vieții mele. Sunt fericit! Am o persoană lângă mine acum cu care rezonez, iar asta de ceva timp. Dacă toate lucrurile merg bine între noi doi, cu timpul ne vom căsători, nu spun nu. Nu știu cu ce a reușit să mă cucerească, poate cu faptul că rezonăm foarte bine.

Asta a fost suficient pentru mine. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre actuala mea parteneră, pentru că ea nu îmi permite. Are o meserie importantă. Nu lucrează în același domeniu cu mine și este bine”, a declarat Mihai Albu, pentru Click!.

Noua iubită și fiica designerului de pantofi, Mikaela, nu s-au cunoscut încă, însă acest lucru e pe listă în viitor.

Fiica mea nu a cunoscut-o încă, dar, dacă totul o să fie bine între noi, o să se întâmple acest lucru. Doar mama o știe și i-a plăcut foarte mult de ea.”, a mai adăugat Mihai Albu.

Iulia Albu și-a refăcut și ea viața cu Mike!

Iulia și Mihai Albu au divorțat în urmă cu zece ani. Ei doi au împreună o fetiță, Mikaela, în vârstă de 13 ani. Aceștia au fost, de altfel, în conflict ani buni în ce privește custodia fiicei lor, Mihai Albu reclamând în nenumărate rânduri că fosta soție nu o lasă pe Mikaela să-l viziteze.

De cealaltă parte, Iulia Albu și-a refăcut și ea viața, după divorț. Aceasta trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani alături de Mike, un român stabilit la Londra, dar care a decis să revină în România pentru ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net