Iulia Albu, amintiri neprețuite din copilărie: «Am fost o băieţoasă»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Iulia Albu este, mai nou, înconjurată foarte des de copii, asta datorită proiectului pe care îl are acum în televiziune. Cu emisiunea sa de la Antena Stars, „I.A. cu stil”, Iulia Albu (41 de ani) este în căutare de copii talentaţi. Nu îi este uşor să lucreze cu cei mici, dar spune că îi plac provocările. Şi lucrul cu ei o face să-şi amintească de propria copilărie. Nu a fost întotdeauna o fată elegantă şi atentă la ceea ce poartă. Dimpotrivă! 

Iulia spune că  până la 13 ani  nu a purtat  haine elegante. FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ
Iulia spune că până la 13 ani nu a purtat haine elegante. FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ

În copilărie visa să îl întâlnească pe Bruce Lee

Extrem de încântată de proiectul pe care îl are la Antena Stars, unde interacţionează cu foarte mulţi copii, pe care îi întreabă ce visează să devină la maturitate, „Domniţa de Alba” a rememorat, în exclusivitate pentru Click!, care au fost visele ce i-au înfrumuseţat primii ani ai vieţii.

Citește și: Cât de frumoasă e fiica lui Mihai și a Iuliei Albu! Mikaela a împlinit 13 ani și are și nume de scenă

Gândindu-mă acum dacă ar fi fost vreun vis pe care aş fi vrut să mi-l îndeplinesc în copilărie, acela ar fi fost să îl întâlnesc pe Bruce Lee! Şi nicidecum să intru într-un atelier de designer sau să fiu celebră pentru o zi! Tatăl meu şi-a dorit cu ardoare să aibă un băiat, drept pentru care viaţa i-a dăruit două fiice. Fireşte că, fiind prima născută, am avut doar coafuri băieţeşti şi am purtat o bună parte din viaţă doar haine băieţeşti, poate şi de asta am fost o tipă băieţoasă în copilărie! Nu, nu am fost o domnişoară elegantă, până la 13 ani! Atunci lucrurile s-au schimbat fundamental, mai ales sub influenţa mătuşii mele, regretata actriţă Ileana Focşa”, a mărturisit Iulia Albu, în exclusivitate pentru Click!  

Tatăl și-a dorit băiat,  dar a avut două fete
Tatăl și-a dorit băiat, dar a avut două fete

«Tatăl meu şi-a dorit cu  ardoare să aibă un băiat»

Ca mamă, Iulia înţelege altfel acum ce reprezintă visele copiilor. „Dacă fiica mea, Mikaela (care a împlinit 13 ani la 1 octombrie, n.r.), ar participa la această emisiune sunt sigură că şi-ar dori cu totul altceva decât îmi imaginez eu acum, asta şi pentru că cei mici ţin de multe ori pentru ei anumite lucruri şi asta mai ales din dorinţa de a le face pe plac părinţilor. Ei încearcă să fie exact ceea ce aceştia îşi imaginează. Cei mai mulţi dintre noi credem în proiectele în care suntem implicaţi, dar unii ne punem şi sufletul acolo. Iar «I.A. cu Stil» este un asemenea proiect. Alături de echipa mea colind ţara ca să găsim copii talentaţi care au o poveste de spus şi care au un vis de împlinit. Asta face misiunea noastră. Sezonul trecut a fost diferit, pentru că am avut persoane trecute de 16 ani, iar visele lor sunt diferite de cele ale copiilor mai mici. Un copil nu filtrează emoţia, un copil este sincer, întotdeauna asumat şi nu îi este teamă să spună ce gândeşte cu adevărat. De aici şi cea mai mare provocare! Abia aştept să fiu pusă în încurcătură de copii”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Iulia Albu.  

Vezi și: Cel mai mare complex al Iuliei Albu: „Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să ...”

Iulia Albu, în copilărie
Iulia Albu, în copilărie

La „I.A. cu stil”, emisiunea care este difuzată de Antena Stars în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, Iulia Albu şi-a propus să îndeplinească visele celor mici. În fiecare ediţie face cunoştinţă cu câte trei copii talentaţi, pe care îi va ajuta să realizeze ce îşi doresc ei cel mai mult. 

Mikaela a sărbătorit în balon împlinirea celor 13 ani
Mikaela a sărbătorit în balon împlinirea celor 13 ani

Mikaela eşi ea o artistă, precum părinţii ei 

S-a făcut domnişoară în toată regula! Şi pare că a luat tot ce este mai frumos de la părinţii săi, Iulia şi Mihai Albu. Mikaela, care foloseşte în mediul virtual de pe reţelele sociale numele „Mika la Blanche”, este foarte activă pe instagram şi uimeşte de fiecare dată când publică fotografii.

Nu rata nici: Iulia Albu, în cele mai indecente ipostaze! Vedeta este, din nou, în centrul atenției!

De ziua ei, puştoaica a avut parte de o petrecere mondenă care a inclus curse cu baloane cu aer cald şi a coincis cu o serie de activităţi promovate de Iulia Albu. Astfel, adolescenta şi-a serbat ziua făcând ceea ce îi place cel mai mult: să defileze şi să fie fotografiată. Atât Iulia, cât şi Mihai i-au urat fiicei lor „La mulţi ani!” şi în mesaje făcute public pe reţelele sociale, din care reiese că ambii îi încurajează activitatea.

Mikaela Albu, fiica Iuliei Albu si a lui Mihai Albu (3) jpg

După ce anul trecut contul de @instagram a fost închis, deşi nu exista nici un motiv pentru asta, anul acesta, această posibilitate este exclusă total, Mikaela având 13 ani împliniţi. Haideţi să îi spunem la mulţi ani!”, a scris Iulia Albu. Care a mai făcut o completare: „13 ani sărbătoriţi... în balon! De ce nu? Niciodată nu am crezut în cadouri scumpe şi inutile. Copiii au nevoie de EXPERIENŢE unice. Prima dată când înveţi un skill nou, prima noapte dormită în cort, în mijlocul naturii, prima dată când vezi marea. Experienţe trăite alături de familie, de prieteni. Nu uitaţi să vă iubiţi copiii şi mai ales să le spuneţi asta... DES!”, a scris Iulia Albu pe Instagram cu ocazia zilei de naștere a fiicei ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net