Cât de frumoasă e fiica lui Mihai și a Iuliei Albu! Mikaela a împlinit 13 ani și are și nume de scenă

Ultima actualizare:

Mikaela Albu a împlinit 13 ani, la începutul lunii octombrie, iar părinții ei, creatorul de pantofi, Mihai Albu, și creatoarea și critica de modă, Iulia Albu, sunt foarte fericiți.

Și-a sărbătorit ziua de naștere printre baloane cu aer cald

Se pare că adolescenta le calcă pe urme, Mikaela fiind, în mediul virtual, „Mika la blanche”! Adică, Mika cea Albă, un fel de nume de scenă, inspirat de numele ei real. Puștoaica și-a deschis cont de Instagram și nu are două fotografii similare, lăsând impresia că le calcă pe urme celebrilor ei părinți, în lumea modei.

Citește și: Poze rare cu fiica Iuliei Albu. Mikaela învață tehnici de pozat

Duminică, 9 octombrie, Iulia Albu a publicat pe conturile ei de socializare și un anunț, în acest context. „După ce anul trecut contul de @instagram a fost închis, deși nu exista niciun motiv pentru asta, anul acesta, această posibilitate este exclusă total, Mikaela având 13 ani împliniți. Haideți sa ii spunem la mulți ani!”, a scris Iulia Albu, și a publicat un album foto de la evenimentul „Rise up Bucharest on the sky”, desfășurat între 30 septembrie și 2 octombrie, la Lacul Morii, din București.

Vezi și: Cel mai mare complex al Iuliei Albu: „Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să ...”

Evenimentul, care a inclus curse cu baloane cu aer cald, a coincis cu o serie de activări promovate de Iulia Albu și cu ziua fiicei ei, Mikaela. Astfel, adolescenta și-a serbat ziua într-un mod inedit, făcând ceea ce îi place atât de mult, să defileze și să fie fotografiată.

În aceeași zi, Mihai Albu a publicat un mesaj, pe contul său de socializare: „Astăzi, Mikaela împlinește 13 ani. Anul trecut i-am organizat o frumoasă petrecere cu mulți invitați, anul acesta m-a anunțat că va avea o petrecere inedită de care era tare încântată. La mulți ani, minunea mea!”.

Nu rata nici: Iulia Albu, în cele mai indecente ipostaze! Vedeta este, din nou, în centrul atenției!

La rândul ei, Iulia Albu a marcat momentul, printr-un mesaj publicat pe contul ei de socializare. „13 ani sărbătoriți… în balon! De ce nu? Niciodată nu am crezut în cadouri scumpe și inutile. Copiii au nevoie de EXPERIENȚE unice. Prima dată când înveți un skill nou, prima noapte dormită în cort, în mijlocul naturii, prima dată când vezi marea. Experiențe trăite alături de familie, de prieteni. Nu uitați să vă iubiți copiii și mai ales să le spuneți asta… DES!”, a transmis Iulia Albu pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net